Şimdi Ara

M8 note3 z2-1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yardım bekliyorum m8 almayı dusunuyorum ama 4ultramgpikselnkafamkarıstı bide on ekranda htc logosu bombos alam kaplıyor cok kotu gorunuyor ama telefon karızma tabıkı note 3yada z1 veyaz2 arasında kaldım ama kalbım m8den yana aklım alma diyo 2 el dusunuyorum note1500 m8 1600 z2 filanda daha asyada m8kullanıcıları varsa yardım edermısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M8 guzel cihaz fakat hem ust seviyedeki en kotu kamera hem en pahalisi hemde 2 hb ram bence biraz sacma olmus o paraya,z2 yada g3 daha mantikli ve fiyat olarakta cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

M8 guzel cihaz fakat hem ust seviyedeki en kotu kamera hem en pahalisi hemde 2 hb ram bence biraz sacma olmus o paraya,z2 yada g3 daha mantikli ve fiyat olarakta cazip.
    Z2 bence.
  • quote:

M8 guzel cihaz fakat hem ust seviyedeki en kotu kamera hem en pahalisi hemde 2 hb ram bence biraz sacma olmus o paraya,z2 yada g3 daha mantikli ve fiyat olarakta cazip.
    hangisini içine sındırıyorsan al dicem ama z2 nın kronik sorunlarını sikayetvar.com dan bı kontrol et bılıyosan zaten sıkıntı yok ayrıca ram olayına takma 3 gb ramlı bı telefon kullanır 1.3 gb ram ortalama 2 gb ramlı telefon kullanır 750 mb falan ortalama yanı m8 en stabil ve en kasmayan arayuzlu telefon arayuzunun çok az ram yıyecegıne emınım yanı ram olayı iphone dan hesap et bana kalırsa m8 veya g3 bak sen g3 ude bak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

hangisini içine sındırıyorsan al dicem ama z2 nın kronik sorunlarını sikayetvar.com dan bı kontrol et bılıyosan zaten sıkıntı yok ayrıca ram olayına takma 3 gb ramlı bı telefon kullanır 1.3 gb ram ortalama 2 gb ramlı telefon kullanır 750 mb falan ortalama yanı m8 en stabil ve en kasmayan arayuzlu telefon arayuzunun çok az ram yıyecegıne emınım yanı ram olayı iphone dan hesap et bana kalırsa m8 veya g3 bak sen g3 ude bak bence

Alıntıları Göster
    su an z2 tamamen sildim ama htc yi dusunuyorum ologonun kapladıgı alan icime sinmiyor alcagım telefonu uzun sure degistirmicem insallah universiteye bu sene baslıyorum onla bitirmeyi pilanlıyorum note 3 neden sildiniz pek anlamadım

• Note 3'ün ülkemizdeki versiyonu kötü. M8'deki ön hoparlörün büyüklüğünden içine toz kaçabilmesli olası, diş fırçalarıyla temizliyorlardı arkadaşlar. Note 3 alınabilir ama oda güzel telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Note 3'ün ülkemizdeki versiyonu kötü. M8'deki ön hoparlörün büyüklüğünden içine toz kaçabilmesli olası, diş fırçalarıyla temizliyorlardı arkadaşlar. Note 3 alınabilir ama oda güzel telefon.
    hıc aklıma gelmedi z2 ıphone gibiolmasa alırdım ama icime sinmiyo bi turlu kerata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 3 kullaniyorum siddetle tavsiye ederim.
    Forumda kullanmadan etmeden konusan agzi cok bos insan var onlara kulak asma. Ben burada samsungun Fanboylugunu da yapmiyorum. Kullaniyorum ve saglam cihaz onerimdir.
    M8 ve note 3 yogunlas.
    Cikarilabilir pil ve spen gayet kullanisli. Sanal tuslarlar yok. Ekrandan calmiyor hic olmassa. Kapasitif butonlar ile devam
    Amoled ekranin artisida bir baska. Eski amolede gore cok gelisti ekran.
    Ama htc de hic yabana atilacak cihaz degil.
    Sesi olsun arayuzu olsun ve malzeme kalitesi super

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Note 3 kullaniyorum siddetle tavsiye ederim.
    Forumda kullanmadan etmeden konusan agzi cok bos insan var onlara kulak asma. Ben burada samsungun Fanboylugunu da yapmiyorum. Kullaniyorum ve saglam cihaz onerimdir.
    M8 ve note 3 yogunlas.
    Cikarilabilir pil ve spen gayet kullanisli. Sanal tuslarlar yok. Ekrandan calmiyor hic olmassa. Kapasitif butonlar ile devam
    Amoled ekranin artisida bir baska. Eski amolede gore cok gelisti ekran.
    Ama htc de hic yabana atilacak cihaz degil.
    Sesi olsun arayuzu olsun ve malzeme kalitesi super
    hocam note 3 un turkiyedeki ve yurtdısında satılan cıhaz cok farkettırırmı garantısız almaya degermi

• quote:

Orijinalden alıntı: KüHeYlAn_28

hocam note 3 un turkiyedeki ve yurtdısında satılan cıhaz cok farkettırırmı garantısız almaya degermi

Yukarıdaki yazi bir n9005 kullanicisina ait imkanin varsa n9005 getir. Snapdragon islemcinin tek avantaji rom avantajinin fazla olmasi. Ve 4k cekim imkani. Gerci su anki cihazlarda da 4k var ama oynatacak tv yok
    Ss burada

M8 note3 z2-1

• quote:

quote:

Yukarıdaki yazi bir n9005 kullanicisina ait imkanin varsa n9005 getir. Snapdragon islemcinin tek avantaji rom avantajinin fazla olmasi. Ve 4k cekim imkani. Gerci su anki cihazlarda da 4k var ama oynatacak tv yok
    Ss burada

M8 note3 z2-1

Alıntıları Göster
    sagolun hocam

• quote:

sagolun hocam

Alıntıları Göster
    note 3 de karar kıldım
  • quote:

note 3 de karar kıldım

sen hala note 3 almadın mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

note 3 de karar kıldım

sen hala note 3 almadın mı ? :)

Alıntıları Göster
    alıyordum arkadas m8 satarım dedi sıfır sonra kafamı karıstı simdi siyah note bakıyorum
  • quote:

alıyordum arkadas m8 satarım dedi sıfır sonra kafamı karıstı simdi siyah note bakıyorum

Alıntıları Göster
    Note 3 exynos snapdragon performans farkı yok kardeş.Şu an piyasadaki bütün üst düzey cihazlar birbirinin dengi performansa sahip hemen hemen.
  • quote:

sagolun hocam

Hayirli olsun

• quote:

En iyi on kamera arka kamerasi kotu değil asla gayet yeterli.

Git 2500 al edemiyoruz sahibinden üzerinden kutusu açılmamış cihazlar 1900 bandından satılıyor.

Sony gibi 3 GB RAM olup 1.8 kullanmıyor.

Hic değilse HTC 2 GB ramdan 700 MB kullanıyor.

Her şey donanım değildir.yazılımda çok önemlidir.20 megapiksel kamera koyup 8 MP çözünürlük vermesi kadar saçmadır her şeyi donanımla kıyaslamak.Her şeyin altina yazıyorsunuz z2 ama hayatında m8 kullanmamissin biraz fanboylugu bırak gerçekleri şöyle günde 200 300 mesaj kasmakla bir yere gelemessin bunu da unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrreasutite -- 22 Temmuz 2014; 12:09:29 >

• quote:

quote:

sagolun hocam

Hayirli olsun

Alıntıları Göster
    z2 mor rengi al bence w21 sonrası üretim alırsan kronik sorunları halledildi
  • KüHeYlAn_28 kullanıcısına yanıt
    siyahı boşver sıkılırsın..beyazda için açılır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrreasutite

quote:

En iyi on kamera arka kamerasi kotu değil asla gayet yeterli.

Git 2500 al edemiyoruz sahibinden üzerinden kutusu açılmamış cihazlar 1900 bandından satılıyor.

Sony gibi 3 GB RAM olup 1.8 kullanmıyor.

Hic değilse HTC 2 GB ramdan 700 MB kullanıyor.

Her şey donanım değildir.yazılımda çok önemlidir.20 megapiksel kamera koyup 8 MP çözünürlük vermesi kadar saçmadır her şeyi donanımla kıyaslamak.Her şeyin altina yazıyorsunuz z2 ama hayatında m8 kullanmamissin biraz fanboylugu bırak gerçekleri şöyle günde 200 300 mesaj kasmakla bir yere gelemessin bunu da unutma.

Cicegi burnunda uye olup saga sola satasayimda polemik cikartip oradan ekmek yerim hesabini takdir ettim ama bu bilinen eski bir post kasma taktigi,daha yaratici olmalisin..

Sadece bu ucuz taktigi ne yonelik cevap veriyorum,yoksa m8 icin bisey soylmeme gerek yok daha once söyledim. .

Hadi opuyorum gozlerinden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.