Arkadaşlar anakartım x16 olarak değil x4 olarak çalışıyo. Sizce problem nedir bi fikri olan var mı? F11 bios u yüklü
pcı express freguenyc yi 100e sabitle..olmassa kartı çıkar tak düzelir
Hepsini denedim nb ye voltajda verdim. Ht yi 1000mhz e sabitledim. Pci ı 100 yaptım olmadı 108mhz yaptım gene olmadı. Başka çözümü olan varmı?
Ekran kartını yanlıs slota takmıs olmayasın kac slot var anakartında? Diğer ekran kartı slotunu dene düzelir.
Biosa reset atmayı denedin mi?
Arkadaşlar sorun halloldu. İçerdeki diğer bilgisayara taktım kartı. Ondada windows 7 32bit kurulu. x16 olarak çalıştı. Tam sorunun işletim sisteminden olduğunu düşündüm kendi bilgisayarımada windows 7 32bit yükliycekken bi açtım bendede artık x16 çalışıyo. Bu problemi yaşan çok insan var. Google dan arattırınca çıkıyo ama kesin bi çözümü yok. Belki yarın yine x4 e düşebilir ama şu anda sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Cherokee
Arkadaşlar sorun halloldu. İçerdeki diğer bilgisayara taktım kartı. Ondada windows 7 32bit kurulu. x16 olarak çalıştı. Tam sorunun işletim sisteminden olduğunu düşündüm kendi bilgisayarımada windows 7 32bit yükliycekken bi açtım bendede artık x16 çalışıyo. Bu problemi yaşan çok insan var. Google dan arattırınca çıkıyo ama kesin bi çözümü yok. Belki yarın yine x4 e düşebilir ama şu anda sorun yok.
anakartta sorun olmadığı takdirde genelde ekran kartını takıp çıkarınca düzeliyor
anakartta sorun olmadığı takdirde genelde ekran kartını takıp çıkarınca düzeliyor
Biraz konuyu okuyun.
quote:
Arkadaşlar sorun halloldu.
@DEATH71 daha öncede bu sorunu yaşamıştım dediğin gibi kartı söküp takınca düzelmişti ama bu sefer onuda denedim 2-3 kere olmadı. En sonunda yukarıda anlattığım gibi oldu ve düzeldi. Değerli fikrin için teşekkür ederim ;)
donanımların bu garip sorunları olmasa biz neyle uğraşıcaz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme