< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (226. sayfa)
-
-
Konuyla alakalı bankaya itiraz ettim ancak hala olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Yaptığı itiriza bankadan cevap alabilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“SADECE KENDİ ADINA AİT BAŞKA BANKA HESABINDAN GÖNDERİLEN TUTAR SAYILACAKTIR” olarak bir şartta bulunmamakta. Katarlıların koyunu sonra çıkar oyunu arap sen kampanya yapma..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayılıyorum şu kraldan çok kralcılara: 'Kural dışı işlem yapmasan kampanya iptal edilmezdi, bak benim niye edilmedi?' diyorlar. Aynı 'suçun yoksa yargılan, mahkemelerde aklanırsın' diyen tipler gibi. Ülkede adalet olmadığını bile bile başına gelmediği için bol keseden atıyorlar.
Benim de kampanyam iptal edilmedi ama biliyorum ki iptal edilebilir de. Çünkü her iptal edilen bankanın iddia ettiği gibi kural dışına çıkanlar değil. Gayet de her şarta uyup iptal edilen dolu ortalık.
Ülkenizi tanıyın, büyük konuşup da işkembeden üfürmeyin bir şeyleri. Sonra başınıza gelince çok ağlarsınız. Hukuken de öyle, madden de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 25 Aralık 2024; 19:28:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya iptal edilmemesi için parayı kendi hesabımıza mı çekeceğiz bugün gönderdim qnb ye parayı 20k daha gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkngns12 -- 25 Aralık 2024; 19:30:29 >
Kampanyalar kısmında maaş kampanyası görünmeli ve kredi kartı yoksa, başvurulup onaylanmalı kart. Sonra maaş kampanyasına katılım sağlanmalı ve seçilen tutar hesaba kendi adına bir banka hesabından gönderilmeli.
Kampanyaya iki hafta kadar önce katılanlar ama para göndermeyenler olmuştu ve günler sonra bile para gönderdiklerinde yattı ödülleri.
Sana ne zaman görünmüştü ve katılmıştın kampanyaya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 25 Aralık 2024; 19:39:5 >
Benim anladığım kampanyaya çok katılan olduğu için çeşitli bahanelerle verdiğini geri aldi . 1700 tl sus payı bıraktı . 3 farklı kişiye aynı parayı yollayipta ödülü geri alinmayan arkadaş var . Çapraz işlem olayı hikaye .Burda bankayı savunanlarda bankanın kendi personeli . Sozlesme açık . Banka haksız
Alamayanlar karalama yapıyor. İnanmayın dediklerine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralığın 6 sında göründü kampanya katılım yaptım para gödermeye bugün fırsat oldu. Kampanya kısmında 20k kazandığım görünüyor ama hesaba geçmedi
Kazandığın görünüyor da para ortada yoksa, müşteri hizmetlerine ulaş durumu anlat yatırırlar.
10 aralıkta kampanyaya katıldım. Halen iptal olmadı. Başka banka hesabımdan 200 üstü bir meblağ attım ve ellemedim günlük %50 faize parkettim parayı. Bilginize.
Son 1 haftadır işlem yapanlarda 2-3 gün sürüyor paranın yatması büyük ihtimalle otomatik yatmayı kaldırmışlar manuel kontrol edip yatırıyorlar
Bugün mü iptal oldu
Enparadan attıysanız yatmaz.EFT'mi yapmıştınız ?
-
Biliyorum ben ay başında aldım zaten geçen arkadaş attı eft 3. Gün yattı para hesaba
En enteresan.Birşeyler dönüyor ama bakalım.Çok mağdur yarattılar ama.Becerediler bence.
-
Burda bankayi savunanlar da bankanin kendi personeli demis zat-ı muhterem
Aynı durumdayız. Pazartesi yükleme yaptım, çarşamba günü yattı. MT. 4 günde yatar demişti.
-
bankanın yaptığı saçmalığı kılıfa uydurmak için çabalayan çapsız banka personeli var konuda. çapraz işlemin kralını ben yaptım. 5 kişi parayı çevirdik. hiçbirimizin iptal olmadı. başka bi arkadaş grubunda yine çapraz işlem yaptı 5 kişi 3ü iptal oldu. banka kafasına göre iptal yaptı bu net. sonra tepkiler oluşunca iptaller azalarak bitti.
-
Bugun 2.gün yatmadı Para yatana kadar 200 ü vadesizde mi tutacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkngns12 -- 26 Aralık 2024; 17:28:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X