Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.882
Cevap
288
Favori
462.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Internette insanların söylediklerine pek inanma. İptal olanlar neden iptal olduğunu çok iyi biliyorlardır.

• dukeler kullanıcısına yanıt

Kendi ailem ve tanıdıklarım da bu şekilde sonuçlarla karşılaştı. Ailemdeki herkes kendi hesabından göndermişti ve oradan da ortak vadeli hesaba gönderilmişti. Bir hesap dışında tüm ödüller geri alındı. Geçenlerde 100 bin liralık kampanyaya katılan arkadaşım maaşını yatırıp daha sonra kart ödemelerini yaptı ve onun kampanyası da iptal edildi. Çapraz transferi yapması imkansız çünkü partneri ya da ailesinden bir yakını bile yok. Çapraz transfer yapacak bir yakını olsa kampanyadan ödül almaktan daha çok sevinir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 24 Aralık 2024; 16:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

Beni burada söylediklerinle kandırabiliyorsun da bankayı kandıramıyorsun sorun orada. Ailendeki herkes başka bankada bulunan kendi hesaplarından 200bin tlyi Qnb'ye gönderip para ödülünü alıp, neden oradan ortak vadeli hesaba gönderdiler onu anlamadım kendi hesaplarına neden tekrar geri göndermediler, önce ortak vadeli hesaptan kendi hesaplarına 200bin tl çekip qnb'ye göndermiş olabilirler mi sırayla?

• dukeler kullanıcısına yanıt

Herkes kendi hesabındaki parayı QNB’ye gönderdi, sonra ödüllerle birlikte parayı ortak vadeli hesaba gönderdik ve daha sonra hesaplama yaptık çünkü her ay oraya biraz para ekliyoruz. Tüm gelirimizi sonuçta vadeli hesapta tutamayız. Bu ay da gelen 20 bin bonus olacaktı. Kalan para da ödeme günlerine göre asıl hesaplara geri gönderildi, ek hesap ödemesi, kart ödemesi ve market alışverişi gibi şeyler yapıldı. Artan da günlük vadeliye koyuldu.

Örnek olarak: Hesaba 70 bin maaş girsin, 130 bin ek hesapla birlikte QNB’ye 200 bin gönderilsin. 220 binin 40 bini ortak vadeli hesaba gitsin, kalan da ana hesaba dönsün. Ben de ortak vadeli hesaptan doğrudan 200 bin çekip QNB’ye göndermiştim ve 220 bini de ortak vadeli hesaba geri göndermiştim. Hesap zaten benim adıma ve uzun süredir 200 binden daha fazla bakiyesi var. Benim kampanyam ve bir kişinin daha kampanyası iptal edildi fakat en son transfer yapan kişininki iptal edilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 24 Aralık 2024; 17:8:55 >

• Bugün beni aradıkar kredi kartını iptal etmeyin diye yalvardılar. Dedim siz dolandırıcısınız milleti mağdur ettiniz kampanyayı yapsanızda istemiyorum dedim. En son kapatmadan bin tl yükleyelim dedi inatla. İSTEMİYORUM KARDEŞİM KAPAT. Diye ses yükselttim. Sizlere tavsiyem bu arap dolandırıcı bankadan çıkmanız. Üç kuruşa aldanıp kart çıkardım findeks puanım bile düştü şerefsizler yüzünde. Neyseki tamamen kurtuldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Bende Ocak ayında Trendyol karttaki puani harcayip ilk işim kaaptmak olucak ne halleri varsa görsünler

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Aslında kredi kartının aidatsiz olması çok iyi ama işte kötü bir durumla başladık iptal ettiler

Geçen sene akbank kartima 800 aidat kesti zor kurtardık

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Evet ama kart kampanyası vs. yok bunlarda. Yani aidatsız kart her bankada var o açıdan bakınca..bunlar sorunda çözemiyor.. benim sim blokeyi hâlâ çözemediler, bekliyoruz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biten fırsata almak iyi olmuş. prim kastırmayın qnbye. konuya kilit bile atılsın hatta. iyi günler

• Konu iyice ölmüş galiba.Yazık oldu :(

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Evet konu öldü olan oldu artık yeni fırsatlar a

• fotoburak F kullanıcısına yanıt

Birader Trendyol daki bu 750 qnb puan kuponlarla birleştirebildin mi bir kombo yapmak mantıklı geldi ama şimdi de 100 150 200 hiç kod yok eskiden bur sürü kod verirdi bu ty.

• trendyol puanlarını ne alarak harcıyorsunuz? aklıma bir şey gelmiyor. var mı önerisi olan?

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Akaryakıt aldık.

• labidu kullanıcısına yanıt
    Sadece trendyolda kullanilmiyor mu? Nasil akaryakit aliniyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qnb deki pualarınızı carfoursa da veya bizim topotan marketlerde veya tüm akaryakıt firmalarında kullanabiliyorsunuz.ama benzin almadan uyarayım önce kasaya gidin qnb puanınınb geçip geçmedğini sorun öyle alın. bazen aynı firma olmasına rağmen farklı şübelerinde paun geçerken bazılarında geçmiyor o tamamiyle istasyonun anlaşmasına bağlı.

son olarak herkes bu kampanya ilk çıktığında 5-10 kişi birleşiriz herkes 20k koysa 200k yı aramızda çeviririz diye düşündü. herkes bankayı silkme peşinde ama bankada salak değil kendini silkeletmez. ayrıca her banka kampanyalarında "banka istediği zaman kampanyayı durdurma sonlandırma ve değiştirme hakkına sahiptir" diye madde koyar kimse boşuna ağlamasın

• Arkadaşlar BDDK sürecinde cevap alabilen var mı?bireysel olarak katılım sağladım ama iptal edildi.mobil uygulamada bireysel işlem yapmamışınız dendi müşteri hizmetleride çapraz işlem dedi hanımefendi dedim kör olsa görür kendi hesabımdan işlem yaptığımı sonra kıvırdi genel bir durum dedi var mı cevap alabilen gerçekten midem bulandı artık

• Trapo229 T kullanıcısına yanıt

TBB Hakem heyetine başvur,

Banka kampanya şartları , sana iptal olma nedeni bildirimlerini (SMS) , bankaya itiraz etme başvurun ve bankanın itiraz başvuruna dönüşünü hepsini kanıt olarak ekle,

Banka kampanya şartlarında "ÇARPRAZ İŞLEM YAPAMAZSIN" yazmıyor. istersen 30 kişiye yollarsın tek tek, kampanya şartlarında yazsalarmış "SADECE KENDİ ADINA AİT BAŞKA BANKA HESABINDAN GÖNDERİLEN TUTAR SAYILACAKTIR" şeklinde,

Kesinlikle banka kampanya hazırlayan ve yürüten kişilerin tecrübesizliği yüzünden sıçtılar şimdide sıvıyorlar, ama burada olumsuz yorum yapan kişilerin çoğu kıskanç , haset , egolu insanlar onları da dikkate alma,

• Bizde de, eşimin kampanyası iptal olmuş kartına 18333 yansıtılmış.

Sebep olarak çapraz işlem diyor.

Finalde kampanya koşulları belli, hesaba kendi hesabından 200 bin at diyor.

Biz de attık ama ordan da başka bir banka hesabına attığımız için, kendi hesabına çıkış yapmamışsın çapraz işlem var yanıtını aldık.

Şikayet kaydı oluşturduk. Kötüye kullanım ve cayma haklarını kullanmış banka.

Burda müşteriyi aldatma var.

Kötüye neyini kullanacağım, sen bana her ay 200 bin yolla ben sana 20.000 vereceğim demişsin.

Koyduğun tüm şartları yerine getirmişim. Zaten 20.000 almak için oradayım ben açık niyetimiz ortada.

Yazılı gelen cevap ile ben de şikayet edeceğim. Birşey çıksın çıkmasın, boşa zaman kaybı emek kaybı yaşattılar.

• Biz kullanıcılar her zaman kampanya şartlarını okur ve ona uyarız, bende uydum, kötüye kullanım yapmadın, yapmadık, sorun kampanya şartlarını daha açık yazmayan banka da, ve eminim bu hakem heyetinden dönecektir,

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.