Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.882
Cevap
288
Favori
462.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çapraz işlem tam olarak ne oluyor?

Kendi hesabımızdan yine kendi hesaplarınıza giden paralar çapraz işlem olarak sayılmıyor anladığım kadarıyla?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarıyla senin hesaptan gelmesi çapraz olmayacağını göstermiyor. Kendi hesabinizdan kendi hesabiniza para yollayıp sonra geri çekip sonra da başkasına aktarirsaniz gene çapraz oluyor. Burda sistem dikkat ettiği şu: para senin mi biyerde. Gelip bı yeri gidiyor yoksa senin maaş paran buraya geldi çıktı sonra gitti kredi kartı yatırdı kredi ödedi falan mı. Eğer öyleyse sorun yok. Ama sanada baskasindan geldi veya sen transit yolda aracidin gene çapraz algiliyormus. Zamanla bekleyip görecez zaten kiminki iptal ediliyor kiminki edilmiyor. Ama en doğru şekle ogrenmek istersrniz MH yi arayıp sorun ogrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

onun hesabını thh,TBB ve bdk ya versinler artık, hepsine başvurdum,çapraz işlemmiş şuymuş buymuş uydurma, thh geçte olsa çogunlukla tuketiciden yana, onlari ikna etsinler artik, basvurudan biirşey kaybetmem.

• fujigef F kullanıcısına yanıt

THH ve TBB'ye nasıl aynı anda başvurdunuz hocam. THH'ye başvurduğun şikayet için TBB başvurunuzu kayda almıyor. Hatta ilk adımlarda özellikle soruyor THH veya yargı yoluna başvurdunuz mu diye.

• Judoo kullanıcısına yanıt

Ben sorulara takılmadan hepsine devam et dedim, qnb versin cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 27 Aralık 2024; 14:0:45 >
  • Selam, bende kampanya teklifi çıkmıştı. Tutara karar vermek için beklemeyi tercih ettim. Artık katılayım dediğimde şu an kampanya çıkmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

• lacinalper L kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu. Bir daha çıkmadı. MH takip edin diyor.

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt
    İptal olayı bitti bence. Uzun süredir iptal olayı duyulmadı forumda. Müşteri hizmetleri korkutma amaçlı söylemiş sanki yada bilip bilmeden uydurmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TBB başvurumun heyet gündemine alındığı ile ilgili dönüş yaptı.

• Parayı hesaba atar atmaz kampanyada hemen gözüküyor mu 1/12 olarak yoksa üzerinden zaman mı geçmesi gerekiyor?

Maaş ayın son günü yatacak da onu direkt atacağım. Yakalar mı sistem onu merak ediyorum.

• EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt

e-Devlet’te arama bölümüne TBB yazın, hakem heyeti olana girip şikayetinizi oluşturun.

• Tbb başvurumu ben de yaptım kendilerine yaptığım itirazı yine reddetmişler, kararı tbb versin bakalım

• Bugün böyle bir bildirim geldi. Eşimle birlikte katıldık kampanyaya 2. Ayı tamamladık iptal olmadı henüz. Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin5 -- 27 Aralık 2024; 15:24:27 >
  • TBB gündeme alma e posta bildirimi geldi, 30 gün diye biliyorum karar sürecini

• tedirgin5 kullanıcısına yanıt
    İnsanların programını pat diye sonlandırmak yerine herkese böyle bir uyarıda bulunsalar, bir sonraki ay herkes bankanın istediği şekilde yollayacaktı. Olan iptal edilenlere oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Aslında benim yaptığımda bir hata olduğunu düşünmüyorum ama uyarı yaptılar.

Vakıftan 200.005TL Qnbye attım
    Qnbden geri Vakıfa attım

Sonrasında kendi vakıf hesabımdan eşimin teb hesabına gönderdim oradan eşimin qnb hesabına sonra geri kendime gönderdim.

Bu kampanya daha forumda paylaşılmadan katılmıştım.

En son eşinizin QNB hesaptan, kendi hesabınıza göndermenizde problem bulmuşlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Aynen.Tekrar eşinin hesabına gönderseydiniz sorun olmazdı bence.

Aynısını yapmıştım beni iptal ettiler eşim iptal olmadı henüz ama 100u tamamlamak için arkadaştan 20 almıştım bütün is bitince onu geri gondermistim çözemedim ben bu sistemi

• furi kullanıcısına yanıt
    Sizin işlemler de tam bu sonradan üretilip piyasaya çıkartılan çapraz işlem bahanesine tam uygunmuş.QNB yetkililere de bu uydurma bahanelerini yedirebilirse sizin işlemler için red yüksek ihtimal gözüküyor dışarıdan..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.