< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (228. sayfa)
-
-
Anladığım kadarıyla senin hesaptan gelmesi çapraz olmayacağını göstermiyor. Kendi hesabinizdan kendi hesabiniza para yollayıp sonra geri çekip sonra da başkasına aktarirsaniz gene çapraz oluyor. Burda sistem dikkat ettiği şu: para senin mi biyerde. Gelip bı yeri gidiyor yoksa senin maaş paran buraya geldi çıktı sonra gitti kredi kartı yatırdı kredi ödedi falan mı. Eğer öyleyse sorun yok. Ama sanada baskasindan geldi veya sen transit yolda aracidin gene çapraz algiliyormus. Zamanla bekleyip görecez zaten kiminki iptal ediliyor kiminki edilmiyor. Ama en doğru şekle ogrenmek istersrniz MH yi arayıp sorun ogrenin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun hesabını thh,TBB ve bdk ya versinler artık, hepsine başvurdum,çapraz işlemmiş şuymuş buymuş uydurma, thh geçte olsa çogunlukla tuketiciden yana, onlari ikna etsinler artik, basvurudan biirşey kaybetmem.
THH ve TBB'ye nasıl aynı anda başvurdunuz hocam. THH'ye başvurduğun şikayet için TBB başvurunuzu kayda almıyor. Hatta ilk adımlarda özellikle soruyor THH veya yargı yoluna başvurdunuz mu diye.
-
Ben sorulara takılmadan hepsine devam et dedim, qnb versin cevabı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 27 Aralık 2024; 14:0:45 >
Selam, bende kampanya teklifi çıkmıştı. Tutara karar vermek için beklemeyi tercih ettim. Artık katılayım dediğimde şu an kampanya çıkmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
-
Bende de aynısı oldu. Bir daha çıkmadı. MH takip edin diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal olayı bitti bence. Uzun süredir iptal olayı duyulmadı forumda. Müşteri hizmetleri korkutma amaçlı söylemiş sanki yada bilip bilmeden uydurmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TBB başvurumun heyet gündemine alındığı ile ilgili dönüş yaptı.
Parayı hesaba atar atmaz kampanyada hemen gözüküyor mu 1/12 olarak yoksa üzerinden zaman mı geçmesi gerekiyor?
Maaş ayın son günü yatacak da onu direkt atacağım. Yakalar mı sistem onu merak ediyorum.
-
e-Devlet’te arama bölümüne TBB yazın, hakem heyeti olana girip şikayetinizi oluşturun.
Tbb başvurumu ben de yaptım kendilerine yaptığım itirazı yine reddetmişler, kararı tbb versin bakalım
-
TBB gündeme alma e posta bildirimi geldi, 30 gün diye biliyorum karar sürecini
İnsanların programını pat diye sonlandırmak yerine herkese böyle bir uyarıda bulunsalar, bir sonraki ay herkes bankanın istediği şekilde yollayacaktı. Olan iptal edilenlere oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında benim yaptığımda bir hata olduğunu düşünmüyorum ama uyarı yaptılar.
Vakıftan 200.005TL Qnbye attım
Qnbden geri Vakıfa attım
Sonrasında kendi vakıf hesabımdan eşimin teb hesabına gönderdim oradan eşimin qnb hesabına sonra geri kendime gönderdim.
Bu kampanya daha forumda paylaşılmadan katılmıştım.
En son eşinizin QNB hesaptan, kendi hesabınıza göndermenizde problem bulmuşlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen.Tekrar eşinin hesabına gönderseydiniz sorun olmazdı bence.
-
Aynısını yapmıştım beni iptal ettiler eşim iptal olmadı henüz ama 100u tamamlamak için arkadaştan 20 almıştım bütün is bitince onu geri gondermistim çözemedim ben bu sistemi
Sizin işlemler de tam bu sonradan üretilip piyasaya çıkartılan çapraz işlem bahanesine tam uygunmuş.QNB yetkililere de bu uydurma bahanelerini yedirebilirse sizin işlemler için red yüksek ihtimal gözüküyor dışarıdan..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X