< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Şikayetvar üzerinden yazdım. Bankanın SMS’le kampanya dışına çıkardığını bildirdiği mesajı da bankanın kampanyayla ilgili yanıtı diye ekledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu en başta yazsalardı bu tantana yaşanmayacaktı.. bu kadar amatörlük inanılmaz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu bahane edilerek benimkini iptal ettiler aynı işlemi yaptık eşimle :) eşim ortak hesabımız olan benim başka bankadaki hesaba gönderdi qnb den. Ve iptal ettiler ikimiz de maaşlı çalışanız.. şaka gibiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya aralıkta başlamadı mı siz ilk çıkana mı katıldınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ben TBB, tüketici hakem +cimere de başvurdum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı mesajı herkese atıyorlar. TBB hakem heyetine yolladım ben. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 28 Aralık 2024; 16:31:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Beklememi gerektirecek bir durum yok ki, banka yapıştırmış ekstreye 18 bin tl yi öde diyor, görür görmez itirazımı yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |