< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (231. sayfa)
-
-
Yarın gün içinde deneyeyim çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben koşulları tamamlamama ragmen halen koşulları tamamlaman bekleniyor diyor bir bilgin var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 iş günü demişler paranın verilmesi süresi için belki ondandır
Bu da iyiymiş ama yeni yılın ilk ayında daha yüksek promosyonla tekrarlanır mı diye düşünüyor insan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank yeni müşteri olarak promosyonların tamamını almak için hangi aşamada neler yapmalıyız.
Faizsiz kredi/promosyon kombosunu alabilmek için yapılması gereken adımları özet olarak geçebilen olursa çok hayra geçer :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 30 Aralık 2024; 9:55:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam sabah baktım para hesaba geçmiş
Hocam denizbank a ilk defa müşteri olmanız lazım öncelikle deniz mobil app indirip hesap açın. Daha sonra menü promosyonlar adımından görevleri tamamlayarak promosyon ödülünü alın. Daha sonra 10 bin 0 faizli krediye başvurun ve alın daha sonra kredi kartı çıkartın ve 25000 3 ay sıfır faizli taksitli nakit avansı alın. Müşteri olurlen kmh açtırırsanız işiniz daha kolay olur
Denizbank müşterisi oldum şartları tamalayıp parayı gönderdiğim an yattı 9 bin. Buraya kadar sorun yok ama parayı tekrar başka bankaya yollamak istediğimde güvenlik gerekçesiyle hesabımı bloke ettiler. Şubeye git diyorlar. :/
Bende tam şimdi parayı göndercektim sizin yazdığınızı gördüm durdum. Aradınız mı illaki şube mi diyorlar?
Genel müdürlük aradı teyit aldılar bloke kalktı deniyor ama şu an için giremiyorum.
Edit: Birkaç kez şube-genel müdürlük yazışması sonrası çözüme kavuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 30 Aralık 2024; 15:11:34 >
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bende bloke olmadı işlemler düzgün ilerledi aldım parayı.
Bundan sonraki yapacaklar için bilgi olsun:
Görüntülü görüşme sırasında kampanyadan faydalanmak istediğinizi söylüyorsunuz onlar kmh açılımı ve fatura talimatını hallediyorlar. Sözleşme no yanınızda bulunsun fatura talimatı için.
Sonrasında 100k aktarıyorsunuz ve 1 saat içerisinde 9k bonus hesaba geliyor.
8,86 eft ücreti mevcut.
Kampanya şartlarında özellikle yazmışlar parayı hesapta tutmak zorunda değilsiniz diye bunlar qnb gibi değil. Yatırıp anında çekebilirsiniz. Ekran görüntüsü alabilirsem sözleşmeyi eklerim buraya.
100 bini hemen gondermemiz gerekiyir mu hocam?
12 ay boyunca fatura talimatını iptal etmeme şartı var ama faturaların her ay otomatik ödenme şartı var mı görebildin mi?
Şanslıymışsınız hocam. Bana görüntülü görüşme esnasında kimliğinizin ön kısmını tekrar taratmanız için yönlendiriyorum dediler ve sonrasında görüşme kapandı. Sonrasında bir türlü hesap açamadım. Müşteri temsilcileri birbirlerine aktarıyor duruyor. Kaldı öylece 🙂
30 gün içinde gönderilebiliyor.
-
Denizbank için koşullari yani kmh ve fatura talimatını gerçekleştirdim bir tek para gondermek kaldı.Yalniz saat gibi birşey var herbir koşulun yanında koşulu tamamladım ama saat tamamlamadi.Simdi parayı 100bin fast ile atarsam 9bin alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi
Para gönderme koşulunun süresi görünüyor mu onun bi ekran görüntüsünü atabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X