Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.774
Cevap
281
Favori
442.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran görüntüsü almaya izin vermiyor
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt
    30 gün içinde para gönderilebilir yazıyor kampanya şartında onu soruyorsaniz
  • Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül arkadaşlar kmh açtım fatura talimati verdim birtek para göndermedim çünkü diğerlerini sanki tamamlamamış im gosteriyor normal mi bu durum.Saat kısmı yarım sanki şartları tamamlamasının demek istiyor
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle görünüyordu, parayı gönderince ödül yattı, o kısımdaki tikler de yeşile döndü.
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim yarın gönderip sonucu yazarım burdan
  • 10 dakika sonra yattı 9bin teşekkürler haber verene bu ay bankaları iyi göçerttim

• Zamaninda fastpay e uye olmustum o denizbank musterisi oldugum anlamina mi geliyor
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

hayır

• Mobilden mi müşteri olmak lazım. Banka olurmu acaba?
  • mendelf55 kullanıcısına yanıt

02.12.2024-31.01.2025 tarihleri arasında MobilDeniz üzerinden DenizBank müşterisi olanlar diyor

• dukeler kullanıcısına yanıt
    Akbank garantide yok mu bu tarz kanpanya suan
    Banka şubesinden olmaz hocam bu tarz kampanylarda. Mobil uygulamayi indirip görüntülü görüşme ile müşteri olup katilacaksiniz

Akbankta var 2 tane kampanya var 15bin chip para ve 7500tl'lik fon kampanyası.

Kazanan Akbanklı Kampanyası - Akbank

Mobilden Akbanklılara Özel 7.500 TL’ye Varan Hediye Fon Kampanyası

• Ben yapamadım. Kimlik taramadan sonra müşteri olma sürecini tamamlamak için en yakın şubemize gelin diyor.
  • birliknota B kullanıcısına yanıt
    Ben de kimlik tarattıktan sonra müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşürken tekrar ön yüzünü tarayalım dedi. Sonra görüşme tamamlandı bir türlü düzeltemiyoruz, kaldı böylece
    Teşekkür ederim. İletişim merkezine yazdım yarına kadar çözdüler çözdüler, çözemediler yapacak bir şey yok. 🙂
    Rica ederim ne demek
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.