Şimdi Ara

Maaşının 2 katı değerinde Telefon almanın Mantığı nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
3
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maaşların bir telefon almaya bile yetmemesi daha büyük bir sorun değil mi?
  • Bir dk açılın bi

Misal senki babandan kalma para ile en son model telefonları alıp en güzel arabalara biniyorsun sadece baban zengin diye ve hiçmi hiç alnından 1 gr ter akmadan bunda sorun yokta o işçi adam alnından ter akıta akıta çalışıp ama sizin gibi godomanların aldığı telefondan almış çokmu hayır değil hiçde değil helal olsun ona bence bu bir sınıf savaşıdır ve daima işçiler emekçiler yoksullar kazanır
    vesselam
  • bana/sana giren çıkan yoksa kimsenin ne aldığına laf etmeye hakkım/hakkımız yok.Bu dünyaya 1 defa geliyoruz millet ne yapıyor diye uğraşmayın ,isteyen istediğini yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 21 Haziran 2013; 20:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

İsteyen istediği telefonu alır. Kimseye laf düşmez bu konuda.

hattında TL olmaz ödemi arar Faturalı ise fatura şişmesin diye ödemeli arar ne sms ne mms ne internete girmez tuğla gibi taşır... ezilmesinler diye dalga geçiyoruz...
    +
    bükülen bir tuğlaya servet ödemesinler diyede uyarıyoruz...
     Maaşının 2 katı değerinde Telefon almanın Mantığı nedir?

• Abi cebinde aphone gezer afedersiniz ama açlıktan nefasi kokar burda kimseyi hor görmüyorum ama yazık o paralar hoş sorsan telefonunada lira yoktur ya neyse
  • Maaşım yok. Sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

İsteyen istediği telefonu alır. Kimseye laf düşmez bu konuda.

hattında TL olmaz ödemi arar Faturalı ise fatura şişmesin diye ödemeli arar ne sms ne mms ne internete girmez tuğla gibi taşır... ezilmesinler diye dalga geçiyoruz...
    +
    bükülen bir tuğlaya servet ödemesinler diyede uyarıyoruz...
     Maaşının 2 katı değerinde Telefon almanın Mantığı nedir?

Ondan ondan
    Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Dimi ama iphone 4 ile iphone 4s birmi.

Ne olursa olsun apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

bilinçli tüketim ve bilinçli tüketici diye bir şey var. sen gidip ayda 800-900 tl maaşla 6 kişilik nüfusa bakıyorsan ve bu paranı çocuklarının eğitimine ihtiyacına eşinin ihtiyaçlarına harcamayıp 2000 tl'lik telefon alıyorsan, ayda 300 tl sigaraya veriyorsan,çocuklarını hayallerinden mahrum ediyorsan ve ben açım diyorsan suçlusun demektir

800-900 tl maaş la geçinip 6 çocuk yapan birisini sorgulamak zaten mantık dışı.
  • Isteyen istedigini tabiki alir ama bence sorumsuzlukdur bu durum ailesi var hadi evli olmasin annesi babasi kendi ailesi var onlara yardimci olmak varken gereksiz birde bu tipleriz bagazisi cimri gozukuyor o cok ilginc ben ogrenciyim bende dusunuyodum yuksek fiyatli sonra dedim uniye basliycam zaten yuk olucak ne gerek var simdi fiyat performans urunu buldum kendi parami kazanip uygun fiyata onu alacagim hem kendi param hem yuk olmiycam hem ucuz hemde yuksek performans marka takintim yok ,insanlarda marka takintisi hava atma meraki oldugu icin aliyorlar bence herkes taksitle alabilir ama israf olur bu dusunulmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonominin düzeldiğinin bir kanıtıdırı herkeste araba son model telefon vs var kimse çıkıpta ekonomi kötü demesin çapulculara selam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Ekonominin düzeldiğinin bir kanıtıdırı herkeste araba son model telefon vs var kimse çıkıpta ekonomi kötü demesin çapulculara selam.

Kafan güzelmiş kardeşim nereden aldın?

Dediğin sadece bankaların işini iyi yaptığını ve eğitim düzeyinin kötü olduğunu gösterir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Ekonominin düzeldiğinin bir kanıtıdırı herkeste araba son model telefon vs var kimse çıkıpta ekonomi kötü demesin çapulculara selam.

Dediğin sadece bankaların işini iyi yaptığını ve eğitim düzeyinin kötü olduğunu gösterir:)

Makarnayı fazla kaçırmışsın dostum
  • quote:

quote:

quote:

Bize dağıtmadılar mübarek kömür verdiler onun yerine.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bize dağıtmadılar mübarek kömür verdiler onun yerine.

Belli karbonmonoksit kafa yapmış

• ben 16 yaşındayım maaşımda yok. ama iddaa dan kırdığım parayla kendime ilk s3 aldım kuzenime verdim sonra iphone 5 aldım . ayrıca iddaa parasıyla ps3 , pc , ve odamı baştan yarattım. ayrıca babamdan hiç para almıyorum 1 senedir...

iddaa oynamayada 11 yaşında başlamıştım
  • Bu tip soru soranlara ayar alıyorum lan oglum yazın ne tatil yapabiliyor ne biryere gidebiliyor çıkıp sinemaya gezme yemeye içemeye dogru düzgün parası yok zaten adamın,

adam yav bi telefon alıyımda sabah akşam işte güçte oyalanıyım diyor.
    bunun nesini anlamıyorsunuz bende onu anlamıyorum.
  • senin yaşamanda ki mantık ile aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Kimse yanlış anlamasın.

asgari ücretle çalışan, manav, şöför, muavin, öğrenci, bakkal vs. hepsinde son model tel. var. Kimse ben açım demesin.

+1000

+ hele bazı tipler var ki onlara diyecek laf bulamıyorum örneğin; elinde son model iphone ile belediye otobüsüne binip yer yok kalabalık vs. vs. diye trip atmayacaksın madem iphone alacak kadar zenginsin ya taksiye bineceksin ya da önce kendine araba alacaksın, sonra gelipte milletin içinde kendi kendine atarlanıp insanları da rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok !
  • insanlık ölmüş ya yorum yazanların çoğu banane diyor ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez diyor

fakat gezi parkı olaylarında herkes birlik olmuştu kimse banane dememişti maaşın 2 katına telefon alan kişide gezi parkı olayı gibi bence
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.