Şimdi Ara

Maaşının 2 katı değerinde Telefon almanın Mantığı nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
3
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü dışarıya kendini güçsüz göstermemek için. Mesela devletlerde güçsüzleştikçe gösterişe daha çok önem verirler. Bundada durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

Şimdi efendim önceden cd çalarımız vardı, fotoğraf makinemiz vardı, telefonumuz vardı, oyun konsolumuz vardı, kişisel notlarımız vardı. Artık bir cep telefonuyla bunların hepsine sahip olunuyor. Devir değişti ama değişmeyen bir şey var hala böyle saçma sapan sorular sorup aptal olduğunu her daim belli edenler

Oldu o zaman biz kalkalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

e o zaman ev sahibi olmanında mantığı yok veya araba veya 1 senelik spor salonu üyeliği veya....

Arkadaş haklı. Babam ev alalım dedi bende ver sen 2000 lira ben halletcem onu dedim. İphone 5 aldık şimdi çok rahatız 5 kişi iphone 5'te yaşıyoruz. Taksitli aldık kira öder gibi ev sahibi olduk teşekkürler stips job amca.
  • Mutlu olma çabası.
  • O zaman arabada almayalım bilmem kaç yüz katı
  • herkesin hayatına kimse karışamaz
  • Burası DH, telefonu bırak 2000 liraya ekran kartı alanlar var.
  • Maaşa göre kıstas yapmanın anlamı nedir ki?

Ayda 1 milyon lira kazanan bir iş adamının cebinde 5 bin liralık telefon olsa... Maaşının 500de 1 i fiyatına telefonla geziyor pinti herif mi diyeceğiz? Saçmalık

Başkasının cebindeki parayı, malını sorgulayan insan boş insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

lol adamlar hala günümüz telefonlarını nokia 3310la falan eş tutuyor lan. senin babana, maaşının 2 katı kadar pc aldırmanın mantığı nedir o zaman?

3 sene önce iphone 3gs'e 1350tl veren arkadaşım da 3gs ile pc ile yapılan herşeyin yapılabileceğini söylemişti, şimdi kendisine sorsan çöp der 3gs için, o günden bu güne bilgisayarlar cağ mı atladı? hayır.

bir buçuk sene önce s2 ile herşey yapılır diyenler s3 çıkınca "s2 ile herşey yapılamaz ama s3 ile aklına gelen herşey yapılır" diyorlar.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    ldemek ki yapılıyormuş ki şuan telefon ve tabletler, pc pazarının kökünü kazıyor
  • Ona bakarsan ev senin maaşının kaç katı oluyor ama insanlar alıyor değil mi.

• quote:

ldemek ki yapılıyormuş ki şuan telefon ve tabletler, pc pazarının kökünü kazıyor

telefon ve tabletlerin daha çok satılmasının nedeni pc yi sadece internet için kullananların çok olması
  • Ben 350 TL ye telefon aldım 3+1 4 kişi yaşıyoruz.
  • quote:

benim demek istediğim, öyle bir pazarlama sistemi oluşturulmuş ki hep yenisini almaya özendiriyolar milleti.

dün: herşeyi yapar, dediğim telefon için bugün çöp diyorum, ilginç.

ayrıca tablet ve telefon ile anca nette en basit surf, chat gibi basit işler yapılabilir. azcık bunların dışına çıkman gerekse klavyeli mouse lı pc ye muhtaçsın.

• Metro da tamda bu konuyu konuşan dayılara kulak misafiri olmuştum adamın söylediği ; 'isterse 5 maaşımı veririm bir telefona kime ne ? kendim çalışıyorum sonuçta istediğimi alırım'
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Meselam herkesin hayatında gimse garışamaz

ben bu şekil giyinirim, o bu şekil giyinir buna kimsenin hakkı yok
  • Özentilikten başka bir şey değil.O telefonu adam sonra bankalara borcu takıp ciyak ciyak ağlıyor.Ağzına terlikle vurasım var öyle heriflerin.
  • telefona iyi güzel bi tane alıp 2-3 yıl kullananlara lafım yok.Ama dur bunun 3 ü çıktı değiştiriyim.Yok 3.5'u yeni geldi öbürünü çöpe at kafasında ki adamlara ayar oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

e o zaman ev sahibi olmanında mantığı yok veya araba veya 1 senelik spor salonu üyeliği veya....

Arkadaş haklı. Babam ev alalım dedi bende ver sen 2000 lira ben halletcem onu dedim. İphone 5 aldık şimdi çok rahatız 5 kişi iphone 5'te yaşıyoruz. Taksitli aldık kira öder gibi ev sahibi olduk teşekkürler stips job amca.

Giriyoruz ortama ''çıkartıp vuruyorum masaya'' 3ünüde yan yana diziyorum yanlarınada AMG anahtarını koyuyorum garsonu çağırıp sadece su istiyorum.

Sadece bunun için aldım şükür yarebbim milleti ezikleyip egomu tatmin edebiliyorum böyle basit bi yolla yoksa ha ios sistem kullanmışım ha java , symbian arıyormu arıyor.500tlde maaşım var 48 ay tahsitlen ödüyorum.Gayet mutluyum
    ehehe ezqler ehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 21 Haziran 2013; 18:33:11 >

• Nekadar sacma sapan dusunceleriniz varya sanane adam istedigini alir maasi 900 lira diye ev, araba almicakmi bu adam ne kadar sacmasiniz ya derdi tasasi sizemi dustu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.