Şimdi Ara

Maaşınız ne kadar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asil berk arkadasım evlastlıktan zıyade ıyı bır ark olabılırız:)) önemli olan maasın ne kadar oldugu degıl insanın gözünün tok olmasdır bunu un utmayın:))
  • ben çok tokum arkadaşta olabilirim heme tıp fakültesine yazılıyorum :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

asil berk arkadasım evlastlıktan zıyade ıyı bır ark olabılırız:)) önemli olan maasın ne kadar oldugu degıl insanın gözünün tok olmasdır bunu un utmayın:))

Abi ama maaş önemsiz mi ? (abi dedim büyüksün diye )
  • 400 $US Temizlikçi para yardımlarına açığım

dipnot:bi pm uzağınızdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 11 Ağustos 2009; 22:48:57 >
  • arkadaslar tüm doktor arkadaslar bu parayı almıyorlar hemen yanlıs anlamayın..suan en dusuk alan 25oo tl...ama benım gıbı gece gunduz calısanda 8000 alır..
  • Bende gece-gündüz çalışıp 8000TL maaş istiyorum

drselcuk:Yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 10 Ağustos 2009; 23:38:05 >
  • baba parası günde 5 tl..
    bu sene össye giriyorum drselcuk abim idolümsün. bende senin gibi olcam inş
    zaten yıp düşünüyodum gerçekten sen bu düşüncemi katmerlemiş oldun
  • Konu sapmasın RL değil RP parayı tartışıyoruz
  • quote:

asil berk arkadasım evlatlıktan zıyade ıyı bır ark olabılırız:)) önemli olan maasın ne kadar oldugu degıl insanın gözünün tok olmasdır bunu un utmayın:))

Abi 8000lira maaşı olan arkadaşı kim istemez onada razıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

quote:

asil berk arkadasım evlatlıktan zıyade ıyı bır ark olabılırız:)) önemli olan maasın ne kadar oldugu degıl insanın gözünün tok olmasdır bunu un utmayın:))

Paragöz seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkorad_Archer

quote:

quote:

Paragöz seni

Valla kafayı kullanıp doktor olmak vardı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silkorad_Archer

quote:

quote:

Paragöz seni

Valla kafayı kullanıp doktor olmak vardı...

Kolay mı doktor olmak ?

• 300 $US alıyorum. Kredi açabilecek arkadaş varsa yetenekleri geliştrip sağlam bir işe girene kadar kredi verirlerse çok makbule geçer. Bu şekilde ilerlemek çok zor oluyor... Nick Vecihi Babürşah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmustafa1

300 $US alıyorum. Kredi açabilecek arkadaş varsa yetenekleri geliştrip sağlam bir işe girene kadar kredi verirlerse çok makbule geçer. Bu şekilde ilerlemek çok zor oluyor... Nick Vecihi Babürşah

Daha 4 günlüksün bi sabır
  • Bu arada konuya bir parmak atayım yeni bir işe girdim artık maaşım 4500TL Allah bin bereket versin daha da çok alacam yakında...
  • 2400-Satış Elemanı
  • arkadaşlar sakin olun paranın hayırlısı olsun 8000 alırsınb ama parayı har vuurp harman savurursun bu da yanlıs..dozunda harcarsın sana 1000 lırada yeter..doktor olmak zor ama başarılmayacak bısey degıl..ayrıca arkadas olmak ısteyen tum arkadaslar arkadasımdır..her turlu sorunlarına cevap verırım ..
  • quote:

arkadaşlar sakin olun paranın hayırlısı olsun 8000 alırsınb ama parayı har vuurp harman savurursun bu da yanlıs..dozunda harcarsın sana 1000 lırada yeter..doktor olmak zor ama başarılmayacak bısey degıl..ayrıca arkadas olmak ısteyen tum arkadaslar arkadasımdır..her turlu sorunlarına cevap verırım ..

Doktorada bu yakışır ee kimin arkadaşı...
  • İşe bak ya hem muhasebecilik 5* hem temel medya yönetimi 5* barmenle aynı fiyata çalışıyom allahtan bugün Manila ya gidiyorum
  • Brüksel'de doğal parklarda 1800$'a temizlikçi arıyorlar, dikkatimi çekti iş arayanlar için iyi bir fırsat.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.