Şimdi Ara

Maaşınız ne kadar ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pff ben 1800 dolara halkla ilişkiler yöneticisiyim sen temizlikçi diyom.
  • Hatta ne hikmetse 1801$ veriyorlar :) Benim eski karakterim orda çalışıyordu o zaman da 1801$ maaşı vardı
  • Ya Manilla ya gelmeyin sakın Ankaradan bile daha düşük ücretler bide ortalama maaş 900 $ diyo belki iyileri kapılmıştır 1 hafta bekliyim.

çöplük çok bereketli valla

Garbage dump isimli mekandan sahne makyaj seti aldım.
    Garbage dump isimli mekandan mikrofon aldım.
    Garbage dump isimli mekandan karides aldım.
    Garbage dump isimli mekandan zehir şişesi *ölümcül* aldım.
    Garbage dump isimli mekandan sprey aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 20 Ağustos 2009; 8:55:25 >
  • Manillaya gelecek var sa gelirken temel hukuk alabilir mi parasını veririm =)Parasını veremesem de eşya veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 20 Ağustos 2009; 9:21:54 >
  • Ah hadi ama! Father's Law Center, alacağım 1 750 TL kadar maaşımı ödeyemedi. Eğer aynı şey gelecek haftaya da tekrarlanırsa istifa edeceğim!
  • CEO - 5500
  • bu forumdakiler türkiyede yaşamıyor mu kardeşim? nerde varmış öyle binlerce dolar maaş? hem de herkes dolarla maaş alıyor. asgari ücret alan yok mu hiç bu memlekette? herkes maaşını atıp tutmuş bence.
  • Ne alaka ? İstanbulda çalışsan bile dolar alabilirsin
  • 2000$ doktordum atmışlar işten bugün girdim 1000$'a mühendisliğe..bu arada millet çok abartmış popmundoda o kadar maaşı ceo ya vermiyolar millet barmenliğe yazmış..
  • 4000TL alıorum ceo olarak çalışıom
  • 300$ AMELE
  • 150$amele
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

bu forumdakiler türkiyede yaşamıyor mu kardeşim? nerde varmış öyle binlerce dolar maaş? hem de herkes dolarla maaş alıyor. asgari ücret alan yok mu hiç bu memlekette? herkes maaşını atıp tutmuş bence.

Hocam bunlar sanal bir oyunun maaşları

• İş
    Ekrem, İzmir şehrinde Bar [MR] Sound Riot (IZM) isimli mekanda Barmen olarak çalışıyor. Ekrem şu anda haftalık 800 US$ kazanıyor. [MR] Sound Riot (IZM) mekanının sahibi ve işletmecisi BrainStorm IZM firmasıdır. Darren Mant tarafından, 5 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!

Hafta boyunca kazandığınız para:
    114 US$ ([MR] Sound Riot (IZM) )
    Maaşlar cuma günleri ödenir.

• Barmenim 1400 alıyorum.
  • Millet manyak para alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 5 Mart 2010; 21:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

bu forumdakiler türkiyede yaşamıyor mu kardeşim? nerde varmış öyle binlerce dolar maaş? hem de herkes dolarla maaş alıyor. asgari ücret alan yok mu hiç bu memlekette? herkes maaşını atıp tutmuş bence.

Hocam bunlar sanal bir oyunun maaşları

bir dolu sazan çıkar sandım ve bir aydır bekliyordum. bir tek sen düştün oltaya karpuz kardeşim.

• doktor - 1500$
  • Arkadaşlar ceo olmak için temel ekonaminin kaç yıldızı olması lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.