< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maaşınızın yüzde kaçı size kalıyor
-
-
valla 12 aylık ortalamada maaşımın yarısı gidiyodur. kışın az harcanıyo ama yazın katlanıyo harcamalar, gezme tozma olaylarından dolayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aile evinde yaşıyorum.
3000 TL civarı faturalar,
Geriye kalan tüm para ben de kalıyor. Arada gezip dolaştığım oluyor kız arkadaşımla geziyoruz, onlayken harcamalarım maaşımın max %10'u civarı kadar.
Paramın %80'i ben de kalıyor ve çoğu yatırıma gidiyor.
-
Bisiklet bakımı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gezme tozma olayı zorunlu bir harcama değil ki istersen gezmezsin onuda zorunlu olmayan harcamaya dahil et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lanet olsun geçen yaz lastikleri değiştirdim, araba lastiği gibi fiyattan satılıyo mübarek ya yeni pedal vs aldım kol gibi girdi.
hacı zorunlu gibi çünkü her sene yapıyon bunları
iki kere bayram var zaten, içki vs yok sadece yol yapıp orda arkadaşlarla vakit geçirsen zaten hayvan gibi para gidiyo.
genelde 2 kere de tatile gidiyom ama otelde pek kalmam daha çok çadırlı kamplı tatiller yapıyoz. orlarda bile hayvan gibi gidiyo.
bunlar rutin yani 15 senedir sabit yaptığım şeyler. ondan dolayı keyfi demiyorum artık.
Harcama yapmazsan geleceğini veya sağlığını etkileyecek şeyler zorunlu harcamadır borcunu ödemezsen icra gelir kiranı ödemezsen evden atılırsın yemeğe harcamazsan aç kalırsın
Gezmeye harcamazsan ne olur ?
quote:
Gezmeye harcamazsan ne olur ?
sağlığın bozulur. tüm dünyada yıllık bayram-festival adı altında milli zavazingolar var. neden var sence? millet memlekete gitsin akrabalarını görsün diye.
çünkü bu sağlık gereği bi zorunluluk. psikolojik sağlık gereği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Ekim 2024; 16:23:17 >
Doğru.
Önlisanstan beri adam akıllı ne otele ne kampa ne ormana gittim psikolojik olarak bıkmış haldeyim.
Yıllarca çalış dur bitmiyor.
Baba evindeysen ve asosyal biriysen baya kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarıdaki aktiviteler beni sarmıyor evde spor aleti aldım bir sürü supplement aldım anca öyle harcıyorum
Bide parfüm deodorant aldım ama onlar beni min 8 ay götürür
% 20 sini borsaya atmaya çalışıyorum,1 adette çeyrek alıyorum. hemen hemen % 60 ı bize kalıyor ve kalan para ile de ihtiyaçlar alınıyor çok şükürde yetiyor para. Evliyim 1 çocuk var.
Ev kira ama benim kendi evimde kirada olduğu için karşılıyor.
-
%50 civarı bana kalıyor.
-
Hiç harcamasam bir ayda 80 bin lira harcıyorum. Çoğu da yemeğe gidiyor. Maaşımın yarısının bana kalması için ortalamada 180000 TL maaşım olmalı.
-
Size değil sana kalanı soruyorum hocam , ailenede harcadıktan sonra kendi istediğin şeyler için maaşın ne kadarı kalıyor
1.500 USD mayış alıyorum.
Kira belası + krediler + kredi kartları + faturalar vs derken mayışın tamamı bitiyor.
İstanbul Hükümeti her ay 500 USD desteğini küfür ve bela ile veriyor...
-
Hocam hiç öyle yüzde olarak hesap yapmadım. Çünkü kendi istediğim yada eşim çocuğumun istediği şeyleri ordan alıyoruz. İlla bir miktar diyorsan 5 bin civarı belki kendim için kullanıyorumdur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- antibiyotik hap suda eritilip içilir mi
- alçıya alınan ayak nasıl durmalı
- proje grup isimleri
- içeri açılan kapıyı dışarı çevirme
- kışın karpuz nerede bulunur
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X