Şimdi Ara

Mac Adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips sna6500 mode kullanıyorum kablosuz.
    bugün dhcp de online görünenler ( yani router a su an baglı olanlar) kısmında 4 kişi görünüyordu.
    birisi modemime uzaktan baglantı kurmaya çalışıyor ve mail adresime yönlendirdiğim için bana az önce 65 tane bildiri maili geldi.çocuk devamlı flood yapmaya başladı.kablosuzu kapadıgım için heralde baglantıyı görüyo fakat giremiyor.çocugun bilgisayar adı ve mac adresini kaydettim.acaba kimliğini öğrenebilir miyim?
    ya da flood yapmasını da engellemek istiyorum.zırt pırt uzak bilgisayar araması yapıyor laptop undan sanırım ve uzun zamandır girdiği için biz de uyanınca kapadıgımız için beleş netten istifade edememenin kuduruklugunu yasıyor sanırım.

mail adresime gelen bildiri maillerinden biri şu:

Dear User 
    Your router has detected and protected you against an attempt to gain access to your network. This may have been an attempted hacker intrusion, or perhaps just your Internet Service Provider doing routine network maintenance.
    Most of these network probes are nothing to be worried about - these types of random probes should NOT be reported, but you may want to report repeated intrusions attempts. Save this email for comparison with future alert messages.
    Your router Alert Information

Time: 03/22/2007, 13:43:36
    Source: 169.254.255.255
    Destination:169.254.254.219, Type:3, Code:3 (from ATM1 Outbound)

Visit the UXN Combat Spam web site to get more detailed information about the intruder -http://combat.uxn.com/
    1. Type the intruder's IP address into the IP WHOIS search engine
    2. Click the Query Button
    3. Detailed network and administration information will be displayed

acaba bu şahsın kimliğini ve adresini tam olarak öğrenebilir miyim. yanına gidip aylık 10 lira ADSL parası isticem :)))

• arkadaşlar lütfen bu sefer ki konuma bişiler yazarmısınız.1 hafta önce yazdıgım yardıma kimse kulak asmadı
  • telekomdan öğrenebilirsin senin pc üzerinden nete girmişse eğer ama sen modemi kapatmadığın için hiç giremediyse öğrenmen zor bence bırak bi kere girsin ıp sini al sonra telekoma şikayet et ıp telekoma bildir olsun bitsin
  • Oha yav ne ip si? Adam network'e girmeye çalışıyor. Network'e girecek sonra ip alacak. Daha ip si bile yok. Zaten alacağı ip de iç ip olacak. Telekom'un haberi olmaz o ip'den.

Valla wireless modem'in mesafesi ne kadar. Git yan apartmanları komşuları gez işte. Böyle böyle diye.
    Ayrıca MAC adresinide modem içinde yasakla. Hiç giremesin.
  • modemde mac filtreleme var.Sendeki mac id yi yazıp filtrelersen modeme bırak girmeyi yaklaşamaz bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.