Şimdi Ara

Mac bootable windows 7 iso nasil????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bootcampte calisabilecek windows iso'yu macosxte hangi programla yazabilirim ?

• Toast Titanium yok mu?
  • yok burn diye bir program indirdim iso yazabiliyor fakat ayarlarini beeremedim zaten bi ayari nasil yazim diyor hfs, joliet, iso9660 bide udf var hangilerini isaretlemem lazim.
  • Sayet ISO dosyasini Microsoft'un sitesinden temin ettiyseniz; ben hic bir ayar yapmadan direkt disk kalibini yazdirarak bootable dvd elde ettim ve win7 yi o sekilde kurdum.

Diger turlu zamaninda Win XP icin bootable CD hazirlamistim ama su an tam hatirlayamiyorum ayarlari, ayrica CD ye baska dosyalar da eklemistim.

Buyuk ihtimalle sizin herhangi bir islem yapmadan direkt disk kalibini yazdirmaniz sorun teskil etmeyecektir.
  • Peki Apple'da Windows 7 performansı nasıl acaba?Snow Leopardla birlikte ikisinin de kurulduğunu düşünürsek bence gayet hoş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcam11

yok burn diye bir program indirdim iso yazabiliyor fakat ayarlarini beeremedim zaten bi ayari nasil yazim diyor hfs, joliet, iso9660 bide udf var hangilerini isaretlemem lazim.

sanirim illa ki biseyler isaretlemenizi istiyor. iso9660 cross platform olmali.
  • sadece iso9660 isaretliyorum ozaman sole secenekleride var pc joliet, pc+mac, bide iso ile jolieti ayni andada secebiliyoruz amma karisik yapmislar ya neroda yaz diyordun yaziyordu gul gibi bootable cd oluyordu :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayda iso ve joliet sadece 2gb dan kucuk dosyalari yazabiliyormus birtek dvd udf seceneginde oluyor bide mac+pc de hangisini secmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Peki Apple'da Windows 7 performansı nasıl acaba?Snow Leopardla birlikte ikisinin de kurulduğunu düşünürsek bence gayet hoş olacaktır.

Ben yeni kurdum sayilir win7 yi. Apple in verdigi ekran karti driveri vista da oldugu gibi win7 de de sorun cikardi. Mavi ekranlar cikti. Daha sonra bu driver paketini kaldirdim ve nvidia nin sitesinden driver indirip kurdum. Su an hicbir problem yok.

Pes 2009 kurdum oldukca iyi calisiyor 9600GT ile. Yalniz ben 64bit kurmus bulundum Turkcell Connect kartim var calismiyor. Su an tatildeyim ve iyi olmadi benim icin keske evdeyken deneseydim :(

Snow leopard cikinca 256GB SSD alip, hem SL hem de win7 kurmayi planliyorum :) Su an 7200rpm 250GB HDD var.
  • SSD'nin açılımını biliyorum ama avantajlarını tam olarak bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • ssd kati depolama bicimi hiz olarak 7200 rpm lerden cok daha hizli

http://www.youtube.com/watch?v=Dt6VbOY3xE0

bu video aciklayici olur sanirim hiz acisindan.
  • quote:

SSD'nin açılımını biliyorum ama avantajlarını tam olarak bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

* Agirlik olarak daha hafif
    * Normal disklerden cok daha hizli sn. de 220 MByte/200 MByte read/write hizi olan diskler mevcut
    * Isletim sistemleri dogal olarak daha hizli aciliyor
    * Haraketli parca olmadigi icin daha sessiz ve daha az isiniyor
    * Daha az enerji tuketimi pil omrunu %10 kadar arttirdigi soyleniyor

*** Buraya kadar hersey guzel. Fiyatlari baya yuksek tabi :)
  • Fiyatları hakkında bayağı bir fikir sahibi oldum zaten Apple'ın sitesinden.Ama işlevleri bu kadar iyiyse bayağı hoşmuş.Peki bu HDD'leri dışardan alıp,macbook'a taktırmak mümkün mü?Ben de yakın zamanda bir MBP alacağım için araştırıyorum.Çünkü Apple'dan alacağımız zaman bayağı bir yüksek oluyor fiyat.Sadece işçiliğini ödesek olur mu onlara benim sorum bu.Bu arada video için teşekkürler.
  • Videodan anladığım kadarıyla bu mümkün.Çünkü DELL markalı bilgisayarlarda denemişler.Bu arada iki işletim sistemi kullanılacaksa dediğiniz gibi SSD şart gibi bir şey:)

Değiştirme:İşletim sistemi yerine işlemci yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 23 Temmuz 2009; 16:59:51 >
  • evet mrcn[KAL] arkadaşımızın dediği olayı açıklayacak bir bilgi sahibi varsa cok güzel olur :) bende merak ediyorum bu olayı
  • Şimdi Apple'ın sitesinden online alışveriş yapıyordum istediğim ayarda bir MBP ne kadar olur diye.Baktığım alet 2.53 Ghz'lık 13" MBP.4 Gb ekstra ram(toplam 8gb) 1000$,128 GB SSD 350 $,256 GB SSD 800$.Bu fiyatları ödeyeceğime biraz açılmasını beklerim ne olacak yani?:d
  • Şu anda SSD lerin en büyük sorunu çok pahalı ve kapasitelerinin çok düşük olması. 256GB altında alınırsa 2 sistem zorlayabilir. Bu arada hard diski değiştirmek pil değiştirmekten sonra en kolay iş. 1-2 vidaya bakıyor iş. Ben de yaygınlaşınca SSD alacağım, fakat ucuzlayıp kapasitelerinin artmasına en az 1 sene var. Ondan sonra bir adet 512GB yakışır

Bu arada ben de Windows 7 Build 9100 yükledim sorunsuz çalışıyor. Sürücü sorunu da çekmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 26 Temmuz 2009; 20:17:21 >
  • quote:

Şimdi Apple'ın sitesinden online alışveriş yapıyordum istediğim ayarda bir MBP ne kadar olur diye.Baktığım alet 2.53 Ghz'lık 13" MBP.4 Gb ekstra ram(toplam 8gb) 1000$,128 GB SSD 350 $,256 GB SSD 800$.Bu fiyatları ödeyeceğime biraz açılmasını beklerim ne olacak yani?:d

avantaj sadece açılışta değil genel bi hız avantajı var.

fakat herkesinde kabul etiği gibi aşırı pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.