Şimdi Ara

Mac'de battlefield 1 ve üzeri çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iMac almak istiyorum masaüstü.Onda battlefield serileri çalışır mı ? mac in çıkış yılı 2013 civarı olması lazım.Yardımcı olursanız sevinirim

• up
  • çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

çalışmaz
    neden çalışmaz acaba? birde mac'e windows yüklüyorlar öyle de mi olmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

çalışmaz
    up
  • donanimi yetersiz çalistirmaz balon bunlar.

misal mid 2014 de dahili intel 5000 ekran karti var ciktigi senenin oyunlarini bile oynatamaz

Bf 4 (2013) gibi eski bir oyunda en dip ayarda 1024x768 (piksel piksel anadolu) cozunurlukte 28.6 fps alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Temmuz 2018; 23:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

donanimi yetersiz çalistirmaz balon bunlar.

misal mid 2014 de dahili intel 5000 ekran karti var ciktigi senenin oyunlarini bile oynatamaz

Bf 4 (2013) gibi eski bir oyunda en dip ayarda 1024x768 (piksel piksel anadolu) cozunurlukte 28.6 fps alir.
    anladım hocam.benim normal asus marka pc'im bf 1 de max 52 53 fps alıyor bazen de 20'lere kadar düşüyor bu normal mi sence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 3 pc için var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diz ustuyse isindikça performansin dusuyordur. tabi sadece marka vermissin nereden bilelim cihaz nedir.
  • quote:

diz ustuyse isindikça performansin dusuyordur. tabi sadece marka vermissin nereden bilelim cihaz nedir.
    bunu diyeceğini biliyordum

ASUS - N552VW marka model.
    intel 6700HQ işlemci
    16 gb ram
    nvdia GTX 960M 4gb
  • quote:

diz ustuyse isindikça performansin dusuyordur. tabi sadece marka vermissin nereden bilelim cihaz nedir.
    up
  • Cihaz N serisi multimedya ve iş cihazı oyun için değil. tek fanla hem ekran kartı hem işlemci soğutmaya çalışıyor üstelik Oyun çok ağır.

sebebi sıcaklık.
  • çalışmaz bence. bende 2018 macbook pro ekran kartlı en full model var yine de bir halt çalışmıyor. imac de de çalışmaz hele 2013 de. illa mac kullanıcam diyosan macbook falan al oyun haric takılırsın. şu anda profesyonel kullanıcı haric kullanılması zor sorun yasarsın ama soyle de bir cozum var, harici ekran kartı kutusu alıp ekstra desktop ekran kartıyla oynanabilir macde.
  • quote:

Cihaz N serisi multimedya ve iş cihazı oyun için değil. tek fanla hem ekran kartı hem işlemci soğutmaya çalışıyor üstelik Oyun çok ağır.

sebebi sıcaklık.
    hocam ben ekstra fan kullanıyorum.Onunla beraber biraz daha rahatlıyor soğutma işlemi.Ayrıca 2. fanın arkasına yanlarına içi buz dolu kap kullanıyorum.Onlarla beraber laptop'un kendi fanı rahatlıyor sanırım.

Hocam imac'e 9 bin liraya yakın para vericem bide harici ekran kartı o bu şu için de para veremem. @R41NM4K3R
  • Puyo puyo Tetris oynayabilirsin bootcamp ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.