Şimdi Ara

Mac deki internet windows dan daha yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde 20 mbit internet kullAnıyorum sorum aslında çok basit.

windows işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve downloadlarda 2,4 mb/sn hızlara çıkabiliyorum
    mac osx lion işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve download larda 0,6 mb/sn hızlarını anca görüyorum
    samsung galaxy s2 telefonumda bile 15 mbit internet hızına ulaşıyorum speedtest te

ayrıca ilk zamanlar ethernet kablosu ile bağlanabilirken modeme artık mac im ethernet kablosunu tanımıyor fakat windowsda böyle bir sorun yok.

sorun Nedir acaba ve nasıl çözebilirim.

• Dua ediniz yada daha fazla teknik detay veriniz, örnegin hangi mac, hangi isletim sistemi kacinci yukseltme surumu, browser bilginiz, daha once boyle bir sikinti yasayip yasamadiginiz gibi. :) biz comez muneccimler olarak henuz goremiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashpoint

Dua ediniz yada daha fazla teknik detay veriniz, örnegin hangi mac, hangi isletim sistemi kacinci yukseltme surumu, browser bilginiz, daha once boyle bir sikinti yasayip yasamadiginiz gibi. :) biz comez muneccimler olarak henuz goremiyoruz...

• ethernet kablosunu görmüyor olması konusunda; network bölümündeki solda yeralan ethernet bölümünü silmiş olabilirsiniz, ozaman görmez. hız konusuysa çok ayrıntısız olmuş; interneti paylaştığınız kişi varsa onun yüzünden bağlantı hızınız düşük görünüyor olabilir. yada dns'iniz üstüne düşeni yapmıyorda olabilir. lion'u her nekadar sevmesemde, suçu hemen lion'a bağlamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 22 Mayıs 2012; 17:44:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.