Şimdi Ara

Mac her şey için şifre istiyor [sm=bansign.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,mac,oyun oynarken ara ara bir anda şifre soruyor.Kullanıcı admin şifrem,ancak sürekli girmekten şikayetçiyim arkadaşlar.Nasıl iptal ederim?
    Mesela icloud.internetaccounts falan diyor.
    Not=başlıkta smiley görüntülenmediğini biliyorum.bilerek yazdım

• Up

(her soruma koşarak yetişen mentionladığım arkadaşlara sonsuz teşekkür ve şükranlarım ile.)
  • Up

(her soruma koşarak yetişen mentionladığım arkadaşlara sonsuz teşekkür ve şükranlarım ile.)
  • Tekrar up ve ekleme;
    Herhangi bir foruma girdiğimde (iPhoneYardım,iKaynak,XDA Devlopers vs...) de şifre istiyor.
    Yeni bir wifi'a bağlanmadan önce anahtar zincirine erişmek için şifre istiyor.
  • Tekrar up

• Tekrar up.Biraz önce şifre ekranının ss sini almak için lighshot u açıyordum ki hatadan dolayı resetlemek zorunda kaldım
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki anahtar zincirini iptal etseniz ?

elma--->sistem tercihleri--->icloud--->anahtar zincirindeki tiki kaldırararak ??
  • Daha Macbook kullanma fırsatım olmadı ne yazıkki ama Windows türevi gibi kullanıcı yönetimi vari kısımlardan belki güvenlik seviyesi arttırılıp azaltılabiliniyordur. Kurcalayın isterseniz :D Benim de Windowsda ilk kapattığım şeylerden biridir o sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

peki anahtar zincirini iptal etseniz ?

elma--->sistem tercihleri--->icloud--->anahtar zincirindeki tiki kaldırararak ??

Denedim.Tüm anahtar zincirini de mac'ten sildim belki forumlara girerken sormaz ancak wifi şifresi girmeden önce birdaha wifi anahtar zincirine erişmek için şifre istiyor sonra;

SS deki gibi durduk yere şifre soruyor

• Anlaşılan kurcalaman gereken yer anahtar zinciri bölümü illaki benden şifre isteme veya şifreyi kaldır seçeneği vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa bu hatanın temelinde hatalı yetkilendirilmiş dosyalar veya klasörler var.

Türkçe karşılığından emin değilim ama "Disk Utility" uygulamasını açıp harddiskinizi seçtikten sonra önce "Verify Disk" diyip diski tarattıktan sonra "Repair Permissions" butonuna tıklayarak diskinizdeki hatalı yetkilendirmeleri düzeltmeyi deneyin derim

• dreampowder kullanıcısına yanıt
    Oldu çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.