Şimdi Ara

Mac İçin Sistem Gereksinimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma Mac kurmak istiyorum. Bunun tek yolu hacintosh mu? Lisanslı ürün alıp kuramıyor muyuz?

Hacintosh kurmak istersek ne kurmalıyız?
    Sistem aşağıda, yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İşlemci i7 2600K
    Anakart Asus Sabertooth Z77
    Ekran Kartı Asus DCuII GTX 570
    Hdd 500 GB WD

• Hackintosh olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kurmak için biraz uğraşmaznız gerekecek
  • ben de bilgasayırıma mac yüklemek istiyorum benim sistem bilgimde şöyle
    işlemci i5-2410m 2.30 GHz
    RAM 4,00 GB
    sistem türü 64 bit

bildiğim kadarıyla mac cok secici bir işletim sistemi benim bilgasayarıma sorunsuz kurula bilirmi birdeben mac i windows 7 yi ve window8 isilmeden kurabilir miyim
    yani bana sorucak acıllışta mac lemi acılsın windows 8 ile mi acılsın win 7ile mi acılsın diye böyle birşey mümkünmü mümkünse bunun icin gerekli boot dosyalarını nerden bula bilirim
    kurmak icin uraşmak benim icin sorun deyil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuuttter123 -- 28 Ekim 2012; 13:33:47 >
  • @asimizmir Sistemin Mac OS X kurmak için uygun, deneme yaparak başarıya ulaşabilrsin.

@kuuttter123 İşlemci ve Ram'den ziyade Anakart ve Grafik Kartı'nı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • pardon anakart ve ekran kartı bilgilerim şunlar

anakart=samsung SF311/SF411/SF511

ekran kartı= ıntel graphics 3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuuttter123 -- 28 Ekim 2012; 20:46:06 >
  • Slmlar..
    Birtülü ekran kartını tanıtamıyorum bende. Lion bile kuruyorum sorunsuz ama ekran kartından hepmi yatar insan:D
    Biri yardım etse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzeDönükZeka

@asimizmir Sistemin Mac OS X kurmak için uygun, deneme yaparak başarıya ulaşabilrsin.

@kuuttter123 İşlemci ve Ram'den ziyade Anakart ve Grafik Kartı'nı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Teşekkür ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.