Şimdi Ara

Mac icin tavsıye ettıgınız Programlar/Kısayollar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar; dun macbook air aldım ve 10 senelık wındows kullanıcısı olarak mac'e alısmaya calısıyorum
    sankı yenıden bılgısayar kullanmaya baslamıs gıbıyım..

mac için kullandıgınız Ucretlı/Ucretsız programları, pratık klavye kısayollarını paylasırsanız yenı mac'e gecenlere faydalı bır konu olur. Tesekkurler

Mesela word/excel ıcın ıwork mu yoksa mıcrosoft mu tercıh etmelıyız? fotograf duzenleme, rar dosyalarını acma vs. hangı programları kullanıyorsunuz?

hepsını sec&kopyala&yapıstır gıbı ıslevler ıcın nasıl bı kombınasyon kullanmalıyız?

• Fotograf duzenlemek icin sistemin kendisinde zaten yeterince program mevcut. Rar icin unrar kullanin, pratik ve ucretsizdir. OnyX programini tavsiye ederim size. Sistemle ilgili temizlik, izin vs gibi sorunlar icin detayli bir programdir, ucretsizdir. Isletim sistemini Lion ise TrackPad ayarlarindan parmak hareketlerini ayarlayiniz isteginize gore. Kopyala cmd+c, yapistir cmd+v, kes cmd+x. Cogu basit klavye kombinasyonu windowsun ki ile ayni, tek fark ctrl yerine cmd tusunu kullaniyorsunuz. Ofis programi icin iWork u de kullanabilirsiniz Office 2011 i de. iWork Office 2011 belgelerinide acabiliyor, kaydederken docx olarak kaydedemiyor fakat doc olarak kaydedebiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.