Şimdi Ara

Mac kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar ben pcme mac kurmak istiyorum iPC_OSx86_Leopard_10_5_6_Intel_AMD_SSE2_SSE3 denedim stiil waiting for root hatası aldım bana yardımcı olurmusnuz masaüstürdür bilgiler:

Amd Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Proccessor 4200+

CPU
    Amd Athlon(tm) 64 x2 4200+ 2.21 GHz

İnstructions : MMX (+), 3DNOW!(+), SSE(1,2,3,), x86-64, AMD-V

Mother Board Asus TEK Computer İNC.

MODEL : M2N

Ram DDR2 2X 1GB 800 Mhz

Ekran kartı

Ati Radeon HD 5550 1GB + 2.8 GB Hafıza Destekli
    İşletim Sistemim Xp ama 2 tane ayrı hdd var 6 ya böldüm 4 ü nü fat 32 dier 2side xp olcagı için nfts bıraktım.

Önemli lütfen yardım ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarioglu32 -- 26 Şubat 2012; 12:35:39 >

• Kusura bkmayin telden giriyorum islemler menusu acilmiyor telde buraya yaziyorum usb falan olmasin ya pcye kurayim acilirkem isletim sistemi sorsunmesela xp mi mac mi
  • O cihaza kurulum yapılmaz boşuna uğraşma. Ekran kartın çalışmaz, İşlemci sürekli sorun çıkarır.

Şu konuları açmadan evvel ana konularda sorsanız şu soruları çok güzel olur.
  • Eminmiisinkardes wikide vardi zaten ekran karti 2012 sayilcak 2011de cikti ve 128 bit kurulyma baslasa calisacak okudukm wikide bnce sende biras kontrol et
  • İslemci demissin wikide benim islemcinnn aynisi var bn kndini boraz guncelle kardrs dorun umrumda deil acsa yeterli bana zaten denemeye devam ediyorum acinca sanada atarim wiki kardes hatta guncelleme konusu acalim cnku forumda yeni wiki cok az
  • Lütfen yardım edin ya dogru sürümü bulamıyorum
  • cok önmlli pc hala kurulcak sekilde duruyor ne olur arakadasın pcye el koydum
  • Peki canım.. Hadi kolay gele.
  • Hehehe insan olsaydin blli olurdu sagol mac kuruldu hehehe genede varya kurulduguna sevindim snn gibileri mat ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarioglu32

Hehehe insan olsaydin blli olurdu sagol mac kuruldu hehehe genede varya kurulduguna sevindim snn gibileri mat ediyor.

Oldu canım, mat oldum. Güle güle kullan..
  • Sende ögrenmiş ol Snow Loe 10.6.X Sen Kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarioglu32 -- 28 Şubat 2012; 23:31:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.