Bildirim
Mac larda anti virus kullanan var mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç kullanmadım, virüs bulaştığına da şahit olmadım. Benden habersiz her hareketimi izliyorlarsa kötü tabi. Göz görmeyince gönül katlanıyor belki de.
-
Gerek yok illa virüs girsin diye zorlayıp abuk subuk şeyler indirip bir de üstüne çalışmasına izin verip şifre falan girerseniz o zaman bulaşabilir . -
Trendmicro iyidir. -
kullanmayın, gereksiz.. -
bankacılık işlemleri yada parasal kayıp yaratacak işlemlerle uğraşıyor iseniz kullanın.
Mac ta nasıl bilmem ama macımda olmadı ama virüs programı olarak AVİRA yı onerebilirim -
evet aynen butun bankacilik islemlerimi netten yapiyorum. antivirus hiç kullanmadim. Insan ginede korkuyor. -
Trend Micro'yu bu aralar çok duymaya başladım ne oldu Anti-Virüs sıralamasında yükseğe mi yerleşti? -
Kullanabilirsin sorun olmaz mac ler virus kapmaz diye bi soylenti vardi tabikide yalan macbooklarda diger bilgisayarlar gibi virus kapiyo sadece os windows linux vb sistemden daha saglam ve guvenlikli. O yuzden Windowstaki kadar viruslerle ugrasmiyosunuz zaten virus girse bile sisteme cok kolay silinebiliyor. O yuzden karar sizin genelde pek antivirus kullanmazlar yukleyenler ise anlik korumayi kapatirlar aydan aya tarama yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Senedir Eset kullanıyorum. -
Norton -
Kaspersky total security
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"macim yok ama bankacılık işlemleri yapacaksanız antivirüs kullanın"
mac'iniz yoksa neden bu konu başlığına fikir beyan ediyorsunuz? belliki mac'in çalışma şeklinden bihabersiniz, bir de üstüne bir sürü insan yorum yapmış.
mac'te antivirüs kul-lan-ma-yın, zaten mac'te bir virüsün virüslüğünü yapabilmesi için administrator şifresini sizin kendi ellerinizle girmiş olmanız gerekiyor, zaten onu girdikten sonra antivirüs'ün de admin yetkisi kazanmış bir virüse yapacağı pek birşey kalmıyor. boşu boşue para harcamayın, bilgisayarınızı çöp doldurup sonra forumlarda "mac bilgisayar aldım çok yavaş çalışıyor" başlıkları açmayın
Kurtulun şu windows kafasından!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- pt.com güvenilir mi
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- macbook touchpad tıklamıyor
- m2 vs m3
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- ipad mi macbook mu
- ios 18 duvar kağıdı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X