Şimdi Ara

MAC MINI Almayı düşünüyorum. Bilgi rica edeceğim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhalde 2 seneye yakındır mac kullanıcısıyım hala ılk kurulumunda sorunsuz calısıyor oyunlarla ılgılenmıyorsanız hıc beklemeden mac derım
  • ben de 3 günlük macmini kullanıcısıyım, yeni kasalardan, 10 saniyede açılır 2 saniyede kapanır, sıfır ses, bir de 32" tvme bağladım hdmi ile, varsa imkan siz de öyle yapın 1080p görüntünün keyfine varın derim. ben özel bir sebeple aldım ama normal kullanıcılara da öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

ben de 3 günlük macmini kullanıcısıyım, yeni kasalardan, 10 saniyede açılır 2 saniyede kapanır, sıfır ses, bir de 32" tvme bağladım hdmi ile, varsa imkan siz de öyle yapın 1080p görüntünün keyfine varın derim. ben özel bir sebeple aldım ama normal kullanıcılara da öneririm.

Benim de öyle bir düşüncem var, 46inch lcd ye bağlamayı düşünüyorum. Macmini ye standart kablosuz klavye ve mouse bağlanabiliyormu, yoksa özel mi almak gerekiyor.
    Aslında, vmware ile sony laptop uma snowleopard kurdum, sorunsuz çalışıyor, bu ara iphone ve ipad için program yazma hevesine kapıldım, kitaplar falan aldım, becerebilirmiyim bilmiyorum ama uğraşıcam biraz, şuan biraz visual basic bilgim var sadece...
    Macmini bu yüzden düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

ben de 3 günlük macmini kullanıcısıyım, yeni kasalardan, 10 saniyede açılır 2 saniyede kapanır, sıfır ses, bir de 32" tvme bağladım hdmi ile, varsa imkan siz de öyle yapın 1080p görüntünün keyfine varın derim. ben özel bir sebeple aldım ama normal kullanıcılara da öneririm.

Benim de öyle bir düşüncem var, 46inch lcd ye bağlamayı düşünüyorum. Macmini ye standart kablosuz klavye ve mouse bağlanabiliyormu, yoksa özel mi almak gerekiyor.
    Aslında, vmware ile sony laptop uma snowleopard kurdum, sorunsuz çalışıyor, bu ara iphone ve ipad için program yazma hevesine kapıldım, kitaplar falan aldım, becerebilirmiyim bilmiyorum ama uğraşıcam biraz, şuan biraz visual basic bilgim var sadece...
    Macmini bu yüzden düşünüyorum...

ben 32"te güzel verim aldım, 46da bomba olur :) macminiye herhangi bir kablosuz klavye ve mouseu bağlayabilirsiniz, alıcısını usbden sokarak. özel almanıza gerek yok.
    turkcellde stajdayken, param yok diye alamamıştım ve uygulama geliştirme içimde kalmıştı, ben de biraz o hevesle girdim bu işe, çok fazla heveslisi var bu işin, umarım sadece heves olarak kalmaz :)
    ilgin varsa uğraş hocam, güzel videolar var, stanfordda ders olarak okutuluyor ve videolara çekilmiş dersler var, onları incele istersen.

• Mac miniler macbook un veya macbook pro nun yapabildigi herseyi yapar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Mac miniler macbook un veya macbook pro nun yapabildigi herseyi yapar mi?

işlemcisi core2duo, ekrankartı 320m, bu özellikteki macbook ve pro nun yaptıklarını yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

merhaba, 1.6coreduo mac mini sahibiyim. size tavsiyem MC270LL gibi yeni kasaya sahip bir mac mini almanız. eski kasalarda (daha kalın oluyorlar) ram, harddisk gibi parçaların değişimi çok zahmetli ve çok hassas bir iş. ben en son ram takarken ses kartımdan oldum (usb ses kartım var neyseki). yeni kasa mac miniler hem ekran kartı olarak çok daha iyiler (değiştiremediğiniz yegane parça ekran kartı bu sebepten dolayı bu konu kullanım ömrü açısından daha önemli hemde video editlemede ve grafik işlerinde size çok yardımı dokunacaktır). hem de daha inceler daha az yer kaplıyorlar.

alıyorken biraz fzla verip yada burada kalın kasaya vereceğiniz paraya yurtdışından birine getirtip almanız bana göre daha mantıklı.
    imac 27 i7 3.4 bu mac oyun için uygun olurmu ?

MAC MINI Almayı düşünüyorum. Bilgi rica edeceğim..

MAC MINI Almayı düşünüyorum. Bilgi rica edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1810 -- 19 Şubat 2012; 13:25:06 >

• konuyu hortlatıyorum ama mını mac cıler memnunmusunuz bende aranıza katılcam ıns
  • quote:

mını mac cıler memnunmusunuz

hangi konuda
  • Mac mini olan arkadaslar xbmc programını kullanıyorlar mı acaba?htpc olarak is gorurmu 5.1 ses sistemine bağlanabilir mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

xbmc programını kullanıyorlar mı

osx desteği var programın, kullanılabilir. ses çıkışıysa digital/analog

/>
  • genelde nette sorf ve xbmc uzerınden 1080p fılmler ızlıcem perfonmansı nasıl acaba
  • quote:

nette sorf ve xbmc uzerınden 1080p fılmler ızlıcem perfonmansı nasıl

bu amaçla alınacaksa peformansı mükemmel, ama oyunda oynarım düşüncesi varsa o konuda sınıfta kalır
  • Peki 1080 Mkv leri 5.1 ses ile nasıl elde edicez mac mini den hdmi ile görüntü ve sesi tv ye tv den de digital out ile ses sistemine mı aktarmamız gerek?Açıkcası ben netten indirdiğim o güzel görüntü ve sesi mac mini ile alabilirmiyim derdindeyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hdmi dan görüntü ve ses beraber aktarılabildiği gibi sadece görüntüyü aktarıp, sesi gene mac miniden çıkış vermekte mümkün. o da dijital çıkışa sahip, sadece bir toslink kablo(3.5mm - optik) kullanmak gerekiyor ses direkt bundan alınacaksa
  • arkadaslar apple mını mac duo core 2.4 alıcagım bugun yenı cıkan modelle arasında cok fark varmı ben sadece fılm ızleMek ıcın kullancam
  • en az 2kat performans farkı ve thunderbolt haricinde farkı yok denebilir
  • evet hocam apple mini mac i5 işlemcili modelı aldım sıfır uzerınde 2gb ram var bunu 4gb yapmak ıstıyorum hangı model ram onerırsınız bırde kablosuz klavye mause ıhtıyacım var onerılerı beklıyorum
  • corsair mac ram diye satılanlar var apple sertifikalı olanlar, ben zamanında onlardan almıştım. ama kingston,gskill vs. gibi markalarında ramleri bunlarla uyumlular. cl9 ve 1333mhz olması yeterli, bulabilirsen gskill almanı tavsiye ederim
  • mouse olarak alttaki apple mause kullanıyorum, touchpad'e yakın performansı var geçişler ve kontrol olarak. ama bunun haricinde razer mamba önerebilirim, oda kullandığım en iyi mouse'lardan birisiydi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.