Bu mac mini lerin hdmi görüntüsünün dvi ya kıyasla daha düşük olduğunu okumuştum, kullanlar bu konuda aydınlatabilirler mi?
Eğer oyun oynamak istiyorsanız bence Mac pek düşünmeyin...
Bunun yerine tam uyumlu bir Hackintosh toplayıp, hem tam uyumlu Mavericks işletim sistemli hem de windows lu bir bilgisayara sahip olmuş olacaksınız.
Eğer taşınabilir olsun derseniz. Macbook air ler çok güzel ancak sürekli yanınızda taşıyacaksınız. Çünkü air ve retinalarda, SSD ve özellikle RAM değişimi çok zor. Çünkü anakartların üzerine monte edilmiş şekildeler. İleride güncellemek ve taşınabilir olmasını isterseniz, Macbook Pro lara bakacaksınız (Retina olmayanlara) Bunlara daha sonra bir SSD taktınız mı, cihaz retina gibi olacaktır zaten. Tabii ki farkı ekran ve incelik, hafiflik olacaktır ancak hem taşınabilir hem de performanslı bir cihaz elde edersiniz...
merabalar 5 gun once klıksadan aldıgım kampanyalarla bırlıkte 1250tl ye mal olan mac mını i5 aldım 500hdd 4gb ram var dün ürün geldi ürünün actım ısletım sıstemıne tamamen yabancıyım benım bu bılgısayarda amacım tv nın altına cekmeceye koyup fılm ındırmek ve tv ye baglı fılm ızlemek arada oyun oynanmaak en basıtınden pes 2013 u kaldırırmı ve bu ısletım sıstemıne bıseylerı nasıl yukluyoruz . gom player falan yuklemek gerekıyotrmu veya yuklenıyormu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme