Şimdi Ara

MAC MINI Almayı düşünüyorum. Bilgi rica edeceğim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

corsair mac ram diye satılanlar var apple sertifikalı olanlar, ben zamanında onlardan almıştım. ama kingston,gskill vs. gibi markalarında ramleri bunlarla uyumlular. cl9 ve 1333mhz olması yeterli, bulabilirsen gskill almanı tavsiye ederim

Her türlü ram uyar, mac sertifikalı ram olayı tamamen insanları kazıklama amaçlıdır.
  • evet o model için cl9 ve 1333mhz olması yeterli demiştim zaten, bunların haricindekilere garanti verilmiyor hatırlatayım. gidip daha iyi olsun diye her 1600mhz rami takamıyorsun belli sınırlamalara sahip vs.
  • ya arkadaslar masaustunun ust sımgelerı nasıl gelıyor wireless sımgesı felan mesela sıstemı kapatamıyorum bu yuzden dugmeden kapatıyorum sımdılık yardımlarınız lazım macte yenıyım
  • merhabalar, bu mac mini'ler final cut performansı nasıldır deneyen var mı? Boyutları itibari ile ısınma meselesi kafama takılıyor, yakınen görmedim mac mini'yi ama aynı özellikteki normal bir pc'nin sıcaklık değerlerine bakınca mac mini'nin durumu düşündürüyor, ısıyla ilgili problem yaşayan var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar bende mini mac almayı düşünüyorum i5,4gb ramlik modelini,İOS işletim sistemine uygulama geliştirmek istiyorum.Virtual box'a ve laptop'a mac os x yükledim ancak takılmalar ve başka sorunlar yakamı bırakmadı.En iyisi gidip orjinalinden almaktır diye düşünüyorum.Bu amaç için uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaka

Merhaba Arkadaşlar bende mini mac almayı düşünüyorum i5,4gb ramlik modelini,İOS işletim sistemine uygulama geliştirmek istiyorum.Virtual box'a ve laptop'a mac os x yükledim ancak takılmalar ve başka sorunlar yakamı bırakmadı.En iyisi gidip orjinalinden almaktır diye düşünüyorum.Bu amaç için uygunmudur?

Uygundur, amaciniz icin en dogru secim diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu apple dünyasında daha yeniyim de bir sorum olacak. bu mac miniyi apple dışında bir masaüstüne bağlama şansımız var mı yoksa sadece macbook ya da imac e mi bağlayabiliyoruz.? işin özü benim sormak istediğim ben 2 farklı şehirde yaşamak durumdayım. imac alacağım önümüzdeki aylarda masaüstü. onu yaşadığım diğer şehre taşayamam o yüzden mac mini alsam ve diğer yaşadıüğım yerdeki toplama masaüstüme taksam kullanaibilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

ben bu apple dünyasında daha yeniyim de bir sorum olacak. bu mac miniyi apple dışında bir masaüstüne bağlama şansımız var mı yoksa sadece macbook ya da imac e mi bağlayabiliyoruz.? işin özü benim sormak istediğim ben 2 farklı şehirde yaşamak durumdayım. imac alacağım önümüzdeki aylarda masaüstü. onu yaşadığım diğer şehre taşayamam o yüzden mac mini alsam ve diğer yaşadıüğım yerdeki toplama masaüstüme taksam kullanaibilir miyim.

İsterseniz tvye bile baglayabilirsiniz.Apple monitorune gerek yok her monitor uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

ben bu apple dünyasında daha yeniyim de bir sorum olacak. bu mac miniyi apple dışında bir masaüstüne bağlama şansımız var mı yoksa sadece macbook ya da imac e mi bağlayabiliyoruz.? işin özü benim sormak istediğim ben 2 farklı şehirde yaşamak durumdayım. imac alacağım önümüzdeki aylarda masaüstü. onu yaşadığım diğer şehre taşayamam o yüzden mac mini alsam ve diğer yaşadıüğım yerdeki toplama masaüstüme taksam kullanaibilir miyim.

İsterseniz tvye bile baglayabilirsiniz.Apple monitorune gerek yok her monitor uygundur.

anladım teşekkür ederim. bir sorum daha olucak imac alacağım ben yakında i5 işlemci ile i7 işlemci arasında büyük bir performans farkı var mı yani aradaki fiyat farkına değer mi birde 21 inchlerde üzerine ekstra ram eklenemiyor sadece 27 inchlerde ram eklemesi yapılabiliyor diye duydum yeni maclerde doğru mudur.

• quote:

21 inchlerde üzerine ekstra ram eklenemiyor sadece 27 inchlerde ram eklemesi yapılabiliyor diye duydum yeni maclerde doğru mudur

doğru duymuşsun (imac)
  • quote:

quote:

21 inchlerde üzerine ekstra ram eklenemiyor sadece 27 inchlerde ram eklemesi yapılabiliyor diye duydum yeni maclerde doğru mudur

doğru duymuşsun (imac)

Ama bu 30 kasimda 21.5 inchler stisa cikti haberi oldugundakk haberlerin hepsinde eski ekrana gore sadece ram takilabilmesi icin ekran eskisinden daha cok sokulecek sadece tam takmasi zorlasacak gibi yazilar vardi hic bi sekilde takilma sansi olmayacak mk birde sanirim i7 versiyonu yok yenilerin. Galiba bi eski versiyonundan stin alacagim gerci onuda nasil yenilerinden ayirt edebileceksem.

• Almayı düşünenlere bilgi vermesi açısındna söylüyorum. Bugün son seri(2012) i5 2.5 ghz 4Gb + 500 Gb HDD olan modelini Levent Kanyon'daki apple dükkanından 1.272 TL fiyattan satın aldım. Bonus ve axess karta 12 taksit yapıyorlardı. Forumda da çok aradım taradım bu fiyata 1 yıllık i5 2.3 işlemcili olanlar ancak bulunabiliyor. Hem sıfır oldu hem garantili. Almak isteyenlere tavsiye ederim. cihaz özel indirimdeydi. normal satış fiyatı da 1.600 TL civarı olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

doğru duymuşsun (imac)

Ama bu 30 kasimda 21.5 inchler stisa cikti haberi oldugundakk haberlerin hepsinde eski ekrana gore sadece ram takilabilmesi icin ekran eskisinden daha cok sokulecek sadece tam takmasi zorlasacak gibi yazilar vardi hic bi sekilde takilma sansi olmayacak mk birde sanirim i7 versiyonu yok yenilerin. Galiba bi eski versiyonundan stin alacagim gerci onuda nasil yenilerinden ayirt edebileceksem.

nasıl ayırt edebileceksin demişsin, en basitinden ekran kartlarından anlaşılıyor

sanirim i7 versiyonu yok yenilerin demişsin, i7 versionu var ama özel siparişlerle satın alınabiliyor; standart versionlarda mevcut değil

hic bi sekilde takilma sansi olmayacakmı demişsin, retina modeller gibi yapışık 21"deki ramlar; dolayısıyla sadece 27"lerde tercihe bırakılmış(four user-accessible SO-DIMM slots)

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğru duymuşsun (imac)

nasıl ayırt edebileceksin demişsin, en basitinden ekran kartlarından anlaşılıyor

sanirim i7 versiyonu yok yenilerin demişsin, i7 versionu var ama özel siparişlerle satın alınabiliyor; standart versionlarda mevcut değil

hic bi sekilde takilma sansi olmayacakmı demişsin, retina modeller gibi yapışık 21"deki ramlar; dolayısıyla sadece 27"lerde tercihe bırakılmış(four user-accessible SO-DIMM slots)

Peki o 21 inchlerin de yaninda maximum 16 gb yaziyor onu nasil yapabiliyoruz yani 4gb i 16 gb a kadar arttirabiliyoruz diye anladim ben.
    Yurt disindan alacagim ben muhtemelen o yuzden i7 siparisi verebilirim demekki. Peki sizce 21inch i5 4gb 512 ekran kartlimi almaliyim yoksa 27 inch 4gb ram 1gb ekran karti i5 mi almiyim. Kisaca i7 ile i5 arasi performans farki cokmu ben montaj programlari ve cizim icin killanicam yeterlimidir.

• Arkadaşlar bende mac mini düşünuyorum asus k53sv modelli leptop var web tasarım ve web yazılımla ılgılıneyorum mac almamım sebebi
    o klavyede süt gibi :) kod yazmak için ve mac os x için sizce almalımıyım ? Monitörüm yok ama :(
  • $php kullanıcısına yanıt
    monitörün yoksa nereden görüntü almayı düşünüyorsun, sadece mac mini almak yetmiyor
  • Sağol kardeş bilimiyordum :( >------------->
    >------------->
    <hr>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $php -- 22 Haziran 2013; 22:59:04 >
  • arkadaşlar laptopta mac mini kullanılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ißraHim

arkadaşlar laptopta mac mini kullanılırmı ?

Kullanılır, ekran paylaşma özelliği ile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.