Arkadaşlar yakın zamanda mac mini 1.4 ghz(turbo boost 2.8 ghz) olan modeli almayı düşünüyorum.Bunun üzerinde photoshop'la çalışırken sıkıntı yaşarmıyım acaba?Çok extra işlemlerde yapmayacağım.Tecrübe yaşamış arkadaşları bekliyorum.
ram 8 yaparsanız fushion drive ile kullanılabilir birde extra işlemlerde kullanmayacağınızı göz önünde bulundurursak
kullanıyorum şuan Mac Mini ama öyle ağır programlarda birazda olsa kasma oluyor.
bende mac mini kullanıyorum.photoshop imovie , cod4 moderf warfare gibi bilgisayarı ısıtan yazılımlarda kullanıyorum.ısınma sorununuhttps://forum.donanimhaber.com/m_121022267/tm.htm linkinde anlattığım yazılımla özdüm.denk geldi buldum tavsiye ederim.otomatik fan kontrolü ısındıkça açılıyor.buda makinanın yeteri kadar soğumasını engelliyor.linkde belirttiğim programda açıyorum fanı sonuna kadar ısınma sorunu kalmıyor makina buz olmasada ılık.hiç kasmada yaşamıyorum eskisi gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme