Şimdi Ara

Mac Mini nerden alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piayasa baktığımda en ucuz İstanbul bilişim gözüküyor. Yoksa üç beş daha verip garantilimi almak lazım? en uygun nerden alabilirim bir akıl bir fikir verin. Yurt dışı alsam çok mu risklidir?

• İstanbul bilişim garantili dğilmi ?*
    Bende merak ediyorum bakalım elma hastaları yardımcı olurlar.
  • vatanda %18 var ordan alırım artık.
  • Aldıktan sonra tecrübeni paylaşda bizde faydalanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalip

Aldıktan sonra tecrübeni paylaşda bizde faydalanalım

valla henüz araştırıyorum. vatan %25 yapsın alırım kaçmıyorya.
  • Vatanda yeni modelden yok ne yazık ki, eski grafik işlemcili modelden mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

Vatanda yeni modelden yok ne yazık ki, eski grafik işlemcili modelden mevcut.

vatandaki intel ekran kartlımı? radeon yazıyor gibi geldi bana.
  • quote:

Bu yeni model işte

http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/apple-mc815za-mac-mini-intel-core-i5-23-ghz-2gb-ddr3-500gb-hdd/productdetails.aspx?I_ID=58700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 18 Mart 2012; 16:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Bu yeni model işte

http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/apple-mc815za-mac-mini-intel-core-i5-23-ghz-2gb-ddr3-500gb-hdd/productdetails.aspx?I_ID=58700

peki fiyatı nasıl üstadım?

• Cihazin tam ozellikleri yazilmamis ama eger giris seviyesi modeliyse fena degil fiyat.
  • Bir önceki %25 indiriminde mağazaya gittiğimde yeni modeli istediğimi dile getirdim ama bana ellerindeki intel ekran kartlı sürümü getirmişlerdi, bu sebebten ötürü de yok dedim.
  • quote:

Bir önceki %25 indiriminde mağazaya gittiğimde yeni modeli istediğimi dile getirdim ama bana ellerindeki intel ekran kartlı sürümü getirmişlerdi, bu sebebten ötürü de yok dedim.

üstad galiba bu da intel ekran kartlı. radeon ekran kartlılar biraz daha pahalı galiba.
  • Valla ben macbook pro almadan önce bakınıyordum piyasada mac mini için apple satan dükkanların hiç birinin elinde yeni modelden yoktu, sonrasında vatan %25 indirim yaptı gidip mac mini alayım derken macbook pro alıp çıktım. Gerçi vatan ürün sayfasına yeni mini'nin özelliklerini koymuş, demek ki getirtmiş olma ihtimalleri var sonuçta büyük ölçekli bir firma.
  • mac mini vatandan alınmazmış onu öğrendim hatta vatandan hiçbirşey alınmazmış onuda öğrendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.