Şimdi Ara

mac os dan anlıyan arkadaşlar boot yardımı acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben hard diskimi komple formatlayıp ilk bölüme loepardı kurdum.darwin boot loader ı da kurdum.yalnız şöyle bir sorun var darwin boot loader ile leopardı başlatmak istediğimde gri apple amblemi olan beyaz ekran geliyor ve ondan sonra bilgisayarın çalışmasına rağmen ekran kapanıyor.yine darwin bootloader ile açıp oraya rd=disk0s1 yazdığımda yine aynı şeyler oluyor.dvd den boot edip açılış seçeneklerinde rd=disk0s1 dediğim zaman sorunsuz çalışıyor.hatta şuan leopard dan yazıyorum.bunun uzerine xp ve linux kurucam.boot olayını sorunsuz hale getirmek istiyorum.bilgisayarın özellikleri pentium 4.3 80gb hardisk 2gb ram ati sapphire 256 mb ddr2 ekran kartı.yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

• Arkadaşlar kurulumu sorunsuzca halettik arkadaşımla.
    Kurulumu Toshiba A 100 diye bi notebooka kurduk çift çekirdek işlemcili.
    Kurulum tamamlanınca reset attı makina sonrada şu hatayı verdi " missing operation system ".
    Biz tekrar DVD yi taktık boot ettik kurulum devam etti . Kullanıcı bilgilerini felan girdik.
    Lepopard açıldı kullandık.Leopard kapattık tekrar açalım dedik ama yine aynı hata " missing operation system ".

Tekrar DVD den boot edelim diyoruz ama bu sefer en başa kurulum ekranına gelmekte.
    Biz Bilgisayarda D sürücüsüne kurduk.
    C de Windows Vista vardı. Acaba Partitiondamı göremiyor ne yapmalıyız yardım lütfen?

Daha sonra -v ile darvin boota girdik ordan hdd partitiannı seçtik ama bu seferde partition error hatası verdi.
    Ne yapabiliriz lütfen yardım ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.