Benim bilgisayarıma win7 kurulu ama mac os istiyorum ve webdeki anlatımlardan bişi anlamadım bu mac os cd olarak satılmıyor mu
Satılıyor 29 dolar felan. Ama bir sürü alternatif var. Pcde w7 olması önemli değil önemli olan bileşenlerin mac ile uyumlu değilmi googleden araştır iatkos mac serileri var yada by hazardın yaptığı macler hackintosh felan araştır forumdada bir çok konu var bununla ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: by-margueny
Satılıyor 29 dolar felan. Ama bir sürü alternatif var. Pcde w7 olması önemli değil önemli olan bileşenlerin mac ile uyumlu değilmi googleden araştır iatkos mac serileri var yada by hazardın yaptığı macler hackintosh felan araştır forumdada bir çok konu var bununla ilgili.
29 dolara nerde satılıyor hangi mağaza
Bilkom Bazı büyük avmlerin yazılım bölümlerinde bulabilirsin olmadı apple.comdan bak
quote:
Bilkom Bazı büyük avmlerin yazılım bölümlerinde bulabilirsin olmadı apple.comdan bak
tamam üstad sağol
quote:
masaüstü toplayınca mac os alıp laptopuma kurmayı düşünüyorum problem çıkar mı laptopum hp g62 i3 işlemcili laptop yada masaüstü alınca hdd'nin 1 kısmına mac os kurabilirmiyim masaüstü şöyle olucak i5 2500k gigabyte ga z68p 4gb ram sapphire 6850 kurabilirmiyim