Şimdi Ara

Mac os Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarıma win7 kurulu ama mac os istiyorum ve webdeki anlatımlardan bişi anlamadım bu mac os cd olarak satılmıyor mu

• Satılıyor 29 dolar felan. Ama bir sürü alternatif var. Pcde w7 olması önemli değil önemli olan bileşenlerin mac ile uyumlu değilmi googleden araştır iatkos mac serileri var yada by hazardın yaptığı macler hackintosh felan araştır forumdada bir çok konu var bununla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-margueny

Satılıyor 29 dolar felan. Ama bir sürü alternatif var. Pcde w7 olması önemli değil önemli olan bileşenlerin mac ile uyumlu değilmi googleden araştır iatkos mac serileri var yada by hazardın yaptığı macler hackintosh felan araştır forumdada bir çok konu var bununla ilgili.

29 dolara nerde satılıyor hangi mağaza
  • Bilkom Bazı büyük avmlerin yazılım bölümlerinde bulabilirsin olmadı apple.comdan bak
  • quote:

Bilkom Bazı büyük avmlerin yazılım bölümlerinde bulabilirsin olmadı apple.comdan bak

tamam üstad sağol
  • quote:

Satılıyor 29 dolar felan. Ama bir sürü alternatif var. Pcde w7 olması önemli değil önemli olan bileşenlerin mac ile uyumlu değilmi googleden araştır iatkos mac serileri var yada by hazardın yaptığı macler hackintosh felan araştır forumdada bir çok konu var bununla ilgili.

masaüstü toplayınca mac os alıp laptopuma kurmayı düşünüyorum problem çıkar mı laptopum hp g62 i3 işlemcili laptop yada masaüstü alınca hdd'nin 1 kısmına mac os kurabilirmiyim masaüstü şöyle olucak
    i5 2500k
    gigabyte ga z68p
    4gb ram
    sapphire 6850
    kurabilirmiyim
  • http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.8 burda mac os uyumlu bileşenler mevcut burdan bakarak öğranebilirsin ama büyük ihtimalle kurulumda sorun çıkmaz sadece bazı donanımlarda çıkarsa sorun çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.