Şimdi Ara

Mac Os hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben imac almayı düşünüyorum ama mac os'da program ve oyun bulmakta zorlanırmıyım eğer sorun olmaz derseniz imac alacağım
    cevaplarınız benim için çok önemli

• intel tabanlı oldugundan beri programlarda hızlı bir artıs var sıkıntı yasayacağınızı sanmıyorum.oyun konusunda güncel opengl oyunlarından birkaç tane gördüm ama konunun aslını bilmiyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

intel tabanlı oldugundan beri programlarda hızlı bir artıs var sıkıntı yasayacağınızı sanmıyorum.oyun konusunda güncel opengl oyunlarından birkaç tane gördüm ama konunun aslını bilmiyorum malesef.

cevabın için saol. Oyun hakkında daha derin bilgileri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • Mac OSX Unix türevi,Linux da Unix türevi
    Linuxda ne kadar oyun varsa eminim Mac OSXde de o kadar oyun vardır.
    Mac OSX yeni sürümünde bootcamp var yani MacOSX çalışırken Windowsuda kurup kullanabiliyorsunuz.Böylece windows lisansıda alırsan oyun yükleme derdin olmaz :) (bootcamp konusunda eksik yada yanlış bilgim olabilir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sse

Mac OSX Unix türevi,Linux da Unix türevi
    Linuxda ne kadar oyun varsa eminim Mac OSXde de o kadar oyun vardır.
    Mac OSX yeni sürümünde bootcamp var yani MacOSX çalışırken Windowsuda kurup kullanabiliyorsunuz.Böylece windows lisansıda alırsan oyun yükleme derdin olmaz :) (bootcamp konusunda eksik yada yanlış bilgim olabilir )

windows ta kurabiliyorsak harika olur gerçekten kuruluyormu windows???

• biraz önce bir torrent sitesinde mac os diye arama yaptım ve çalışan oyunları görünce bende dumur oldum baya bir oyun varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

biraz önce bir torrent sitesinde mac os diye arama yaptım ve çalışan oyunları görünce bende dumur oldum baya bir oyun varmış.

ooo süper o zaman yaa şölye sağlam bi İmac alma vakti geldi o zaman
  • İmaci tasarım ve video edit için düşünüyorsan sakın 24 inçliğinden altında alama düz kullanacaksan farketmez. Bilkomun teknik müdürünün açıklaması var özellikle 20 inçler kesinlikle tasarım için değil sıradan tft panelli hatta fazlasıyla sıradan göz ağrısı yapıyor.
  • Bende 24 inç almayı düşünüyorum dediğin gibi 20 inçler hiç iyi değil
  • 20" imaclerin ekranı pek kaliteli değil.

Grafik,modelleme gibi işlerle uğraşacaksan 24" alman daha iyi olur.

İntel tabanlı olduğu için istediğin zaman Windows kurabilirsin ve bağımsız olarak çalıştırabilirsin.Yani normal bir PC den farkı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.