Şimdi Ara

Mac Os Lion dosya kurtarma yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lion 10.7 kullanıyorum.macbook 2009 mid var bende.Cdsi lion 10.6.Dün çöktü sistem birdenbire.Ve yedekleme almamıştım hiç.Ağustosun time machine'den yedeklemesi var sadece ama o da çok eski.Dosyalarımı nasıl kurtarabilirim.Daha önce hiç format atmadığım için soruyorum.Kesinlikle kurtarmam lazım dosyalarımı.Sizlerden cevap gelene kadar da kurcalamayacağım.Teşekkürler.

• bir kişi bile cevap vermediği için teşekkür ederim sayın forumdonanım üyeleri.
  • liondan snow leo nun olduğu diske girebiliyosun ordaki dosyaları çekersin çok kolay
  • Makinanın diskini sökün ve bir kutu içinde windows sisteme bağlayın. R-Studio adlı programla Mac hfs sistemlerindeki dosyaları kurtarabiliyorsunuz. MAc de de doğrudan çalışan benzer kurtarma programlarını bulursanız işinizi görür. Hiç bir şekilde çöken sisteme yeni sistem kurup denemeyin, verilerinize elveda dersiniz. Disk üzerinde sadece okuma işlemleri yapın kurtardığınız dosyaları bile aynı diske yazmayın.
  • hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.'saygi' hocam çok sağol hemen deneyeceğim dediğin program ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.