Merhabalar. Ben PC'me Mac OS X Lion kurdum. Ekran kartı hariç hiçbir sorun yok. Ekran kartım ATI Radeon HD 3650. Bu ekran kartının 10.7 uyumlu kextini bulamadım. Bu işletim sistemini kullanmam lazım. ATI Radeon HD 3650'ın Mac OS X Lion uyumlu kextini bulursanız sevinirim. Ya da bu sürümde düzgün çalışan bir ekran kartı önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
asus 5450 1gb ddr2 64 bit bende var ve sorunsuz çalışıyor
ama after effec tarzı programlar kullanmak istiyosan Ati 5770 modeli olabilir en sorunsuz MacPro larda bile var
Merhaba. Ati 5570 ve 5450'nin 128 bitini bulamadım toptancılarda. Nvidia model önerir misiniz?
pm atsaydın daha hızlı cevaplardım.... tonymacosx de uyumlu ekran katları var aslında nvdia aslında render ve iş için se birebir cüda çekirdekleri daha optimize atiye göre ama opengl macosx de ati daha iyi sonuçlar veriyor
5770 al sen kafan rahat olsun fazla oyun oynamuyosan tabi windowsda falan
hd 5870 sapphire
nerden bulacak 5870 mi kaldı...hey allahım
Faydası olur mu bilmem http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page adrese bak orda bi çok donanım denenmiş şuan makinamda 10.8 Mountain Lion yüklü normalde hd 3870 kullanıorum ama uygun olmadığı için kart arkadaşımdan 6850 almıştım kütür kütür çalışıyor istersen 6850 (çok ii olmasada) alabilirsin ürünüde kullanabilirsin. bu arada hackintosh sürümü deildir kullandığım doğrudan retail sürümdür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme