arkadsalar macbook pro kullaniyorum mac os x in setup u vardi silebildim ve mac os u da sildim daha sonra win 7 yukledim bu seferde driverlari gormedi simdi mac os x yuklemek istiyorum bulabilir miyim iso falan yardimci olurmusunuz acaba ? bilgisayarci 50 lira istiyor bende kendim yapim diyorum lutfen yardimci olun simdiden tesekkurler
macbook a win neden kurarlar anlayamıyorum msn içindir kesin
Macbookunla beraber gelen Mac OS X yukleme diskinde windows icin driverlar bulunuyor. Otomatik olarak butun driverlari yukluyor o senin yerine.
quote:
Orijinalden alıntı: andromeda9
macbook a win neden kurarlar anlayamıyorum msn içindir kesin
Ben de anlamam. Parallels desktop kullaniyorum. Derler ya canavar gibi. Fusion dan iyi. Windows ihtiyacini böylelikle gideriyorum.
abi hem mac os x hemde win 7 yukluyecektim macbook a ama hepsini silebildim mac os x guzel bir isletim sistemi yalniz yaygin olanda windows tercih meselesi yani. konuya gelince mac os x yok artik win 7 driverlerini de tanimadi normalen simdi ne yapabilirim bu durumda mac os x isletim sistemini bulabilir miyim internetten veya nerden bulabilirim turkiye de apple store yok.
Açılışta alt+R tuşlarına basıp aç böylelikle internet üzerinden yükleme yapıyor ya da Mac OSX Lion v.10.7.3-HOTiSO arat,indir,dvd veya usb belleğe kaydet ve yükle. Veya bilkom dan satın al.
suan commond + R yapıyorum bakalım ne olucak mac os x indirdim cektim çift katmanlı dvd'ye power ıso'dan hata verdı kurulum yapmadı dugmeye bas kapat dedı sıyah ekranda daha sonra leopar ındırdım yine aynı sekilde dvd'ye cektım yine aynı hatayı verdı yardım lütfen
ben cozdum dvd'ye gerek kalmadan command + r tusuna basıp ordan ınternet wreless veya kaplolu bağlantınızı ayarlayın otomatık olarak mac os x setup buluyor ve kuruyor cok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme