arkadaslar buraya yazdıgım ıcın oncellıkle ozur dılerım ama acıl yardıma ıhtıyacım war mac os x 10.4.2 surumunu apple destek sıtesınden 10.4.10 turkce surumunu yuklıp yukseltmek ıstedım dosyayı ındrdım we kurdum kurduktan snra restart yapmamı ıstedı ve yaptım ancak uzunca bı sure bekledıkten snra acıldı anca hıc bı sey calısmıo su an sadece dock cıkıo ekranda baska bısı yok dockta bı sekmeye tıkladıgım zaman kaybolup gerı gelıo bnde tekrar orjınal halını yuklemek ınstall cd sını taktım ancak o da ıcınde kaldı bı fıkrı olan war mı ne yapmam gerekıo
0216 454 01 01 Bilkom müşteri hizmetleri
Apple hakkında hertürlü teknik desteği veriyorlar.. Büyük ihtimalle kurulum cd leri ile düzeltilicek problemlerin.. Ordaki arkadaşlar sana yol göstericektir eminim.. Kolay gelsin..
Cok tesekkur ederim werdiniz numarayi aradim ve maci power tsuna basili tutup acin yada shift tusuna basili tutun eski haline donucektr dediler anck isyerinde oldugum icin deneme sansim olmadi eer sorununuz duzelmesse aksam cihaziniz yannzda oldunda tekrar bize ulasip brlikte cozumleyebiliriz dedi.gercekten cok guzel bi destek hatti cok ii ilgileniyorlar daha oncedn de ipodtaki sorun icin aramstm cok ilgilenmslerdh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme