Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herşeyi yaptim fakat tek problem PS/2 Klayveyi görmüyor ve İnternete bağlanamıyorum.. Ethernet , iss vb. diğer bağlantılarda Başarısız diyor.. ne yapabilirim.. Sadece nete girse yeter bana..

Anakart:
    Asus K8N4-E SE

yardimlariniz için simdiden tesekürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealKiss

Arkadaşlar herşeyi yaptim fakat tek problem PS/2 Klayveyi görmüyor ve İnternete bağlanamıyorum.. Ethernet , iss vb. diğer bağlantılarda Başarısız diyor.. ne yapabilirim.. Sadece nete girse yeter bana..

Anakart:
    Asus K8N4-E SE

eyhernet chipinin ne olduğunu öğren ve uygun driver yükle. ipc içinde ps/2 klavye fixi var onu da yüklemen lazım. eğer işletim sistemini açtıysan ve fareyi kullanabiliyorsan, osx altından da yükleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 12 Haziran 2009; 18:55:53 >
  • ps/2 klavye fixi ni yüklüyorum ama klayve calismiyor.. mouse usb oldugu icin problem yk..

ayrica anakartımın özelliklerine buu buldum:

Gigabit LAN
    NVIDIA Gb LAN controller geleneksel 10/100 Ethernet bağlantısına göre 10 kat daha fazla aktarım hızı sağlar. Gigabit LAN özellikleri video, ses gibi yüksek boyutlu verileri taşıyabilecek yakın gelecek için en uygun ağ standardıdır.

ben bunu buldum ve uzunca arastirdim.. chipseti yazarakta arastirdim nForce4 4X diye.. ama ethernet driveri yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 12 Haziran 2009; 19:58:58 >
  • kardes senin verdiğin ethernet driveri kurdum.. ama soyle bir problemle karsilasiyorum.. acaba diyorum maci cokmu kurcaladim.. sence komple bir format atip bu etherneti kurayimmi?

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • -x le aç açılmazsa -s ile açarak ilk sayfada sistem açmadan dosyanın nasıl silineceğini yazdım.
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showforum=152
    daha sonra burdaki driverları gözden geçir
  • Teşekürler kardes.. verdiğin linkten nForce ve nForce4 driverlerini indirdim.. bi deniyip sonucu yazicamm
  • Yok kardes yine tutmuyor.. off ya ne bicim bilgisayarim varmis :S :S ben su mac i herkez gibi guzelce kullanamayacakmiyim.. sırf mac icin usb klavye aldim.. yaw ama net olmazsa napiyimki mac i.. ama icimde gidiyor :) :)

nforce ve nforce4 ü denedim.. hala arastiriyrum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 12 Haziran 2009; 22:14:30 >
  • dual boot ...

xp kullananlar ...

link gitmiş ??????
  • quote:

Arkadaşlar herşeyi yaptim fakat tek problem PS/2 Klayveyi görmüyor ve İnternete bağlanamıyorum.. Ethernet , iss vb. diğer bağlantılarda Başarısız diyor.. ne yapabilirim.. Sadece nete girse yeter bana..

Anakart:
    Asus K8N4-E SE

şöyle bir durum var klavye ps2 mause usb ise çakışıyor ... ya ikiside usb olucak ps2 driver kurmıcan yada ikiside ps2 olucak sadece klavye'yi kurup hiç usb kurmıcan ... usbleri ve mause otomatik olarak tanıyor zaten ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

Anakart:
    Asus K8N4-E SE

şöyle bir durum var klavye ps2 mause usb ise çakışıyor ... ya ikiside usb olucak ps2 driver kurmıcan yada ikiside ps2 olucak sadece klavye'yi kurup hiç usb kurmıcan ... usbleri ve mause otomatik olarak tanıyor zaten ...

Ben ikisinide ps2 kullanıyorum farem usb ama farenin yanında usb - ps2 dönüştürücü de almıştım ikisinide ps2 yaptım usb- ps2 dönüştürücü her bilgisayarcıda bulursun ama tam tersini bulman güç ....

• kardes ps2/usb olandan elimde 2 tane var :) aslinda klavye aldim derken yan taraftan taktim.. bi bilgisayarcıda calısıyorum.. ama benim cozmek istediğim problem ethernet problemi.. :S :S
  • quote:

kardes ps2/usb olandan elimde 2 tane var :) aslinda klavye aldim derken yan taraftan taktim.. bi bilgisayarcıda calısıyorum.. ama benim cozmek istediğim problem ethernet problemi.. :S :S

http://www.insanelymac.com/osx86db/search?category=4
    şurda vardır belki bi incele ....

buarada bende ekran kartı driver'ımı arıyorum ..

ATİ ASUS EAH3650 HD 1GB
  • xp dual boot linkini yeniledim.

ekran kartın için buraya bakabilirsin
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showforum=174
    çalışmazsa diğer dvi girişini dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

kardes ps2/usb olandan elimde 2 tane var :) aslinda klavye aldim derken yan taraftan taktim.. bi bilgisayarcıda calısıyorum.. ama benim cozmek istediğim problem ethernet problemi.. :S :S

http://www.insanelymac.com/osx86db/search?category=4
    şurda vardır belki bi incele ....

buarada bende ekran kartı driver'ımı arıyorum ..

ATİ ASUS EAH3650 HD 1GB

Saol kardes ben orayi inceledim.. ama yok.. Forumunda var.. Benim chipsetim icin.. nForce4 icin var.. ama yine görmüyor.. elimde 10 kadar harici ethernet var.. onlarin driverlerine bakicam.. olursa onlarin birini takar kurarim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

xp dual boot linkini yeniledim.

ekran kartın için buraya bakabilirsin
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showforum=174
    çalışmazsa diğer dvi girişini dene

bakmıştım oraya ama malesef
  • Nasil yaptim bilmiyorum ama artik macdan nete giriyorum.. Komple formatladim tekrar mac kurdum ve sonra elimdeki nForce4 driverini kurdum oldu.. Ama simdi benim mac icin program bulabilecegim site varmi.. Photoshop filan.. ayrica su klavyedeki karakter sorununu nasil hallederim iki nokta yi bile bulamiom.. soru isareti nerde acaba.. cok karisik..

ayrica arkadaslar ben usb hdd me dosya atamiyorum.. C den bisi kopyaliyorum, D ye giriom yapistir yok :S :S

arkadaslar bana Mac icin Photoshop lazim.. Cs2 9 ve ustu olabilir.. elinde olan varmi acaba? yada nerden indirebilirim ?

ayrıca benim İşlemcim AMD Athon 3000+ 64 Bit ama bu sistem Intel Core Solo olarak görüyor anlamadim :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 13 Haziran 2009; 16:53:29 >
  • Mac güzelmiş yaw

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 13 Haziran 2009; 16:39:35 >
  • Arkadaslar ben Mac kurmadan once HDD 2 Partition halindeydi.. ben C ye kurdum Mac i.. Ama simdi netten indirdigim bir programi d ye yada tasinabilir hdd ye atamiyorum.. Birinci sorum bu.. bunu nasil hallederim.

ikinci sorum ise ben mac icin program lari nerden bulabilirim? aslinda bana program lazim degil sadece tam surum bir photoshop bulsam yeter.

ve ucuncu sorum ise Ramlarin mhzlerini dusuk goruyor.. ayrica benim islemcim AMD Athlon 64 bit fakat Intel Core Solo olarak goruyor.. Bi arkadas kendisi editledigini yazmis.. ben burayi nasil editleyebilirim?

Simdiden tesekurler yardimlarinizi bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazeren

mac os kurmak için epeyce ugrastım bir turlu kurmayı basaramadım sistem soyle
    gigabyte P31 intel cihipset - anakart
    intel E5200 2.5 ghz işlemci
    audio realtek ALC888
    ethernet RTL 8111C
    ati hd 2600 pro pci-e 512 vga
    4 GB 800 ram
    350 gb sata 80 gb ide hdd
    philips dvd
    ps2 mause klavye

iPC 10.5.6 MAC OS X86 Final PPF5 Install DVD diye bir torrent dosyası indirmeyi denedim dosya %57de kaldı
    hala da orda inmiyor artık daha sonra Leopard Hazard Server 10 5 6 Intel Only SSE2-SSE3 diye bir tarrent buldum bir kac saate indirdim ve kurdum ancak sistem acılmıyor elma resminde kalıyor restart et diyor ediyorum yine acılmıyor yani kurmayı basaramadım sorunuda tam olarak anlmıs degilim. bu sisteme hangi mac osx i kurmamı tavsiye edersiniz elinde torrent dosyası olan varsa mail atabilirmi simdiden tesekkur ederim
    bu sistem için

Senin için seçim yaptım ... Resimdeki gibi seç bakalım aynı dvd değil ama %85'İ aynı ;) seçtiklerimde senin dvd'in içinde olmıyan varsa pff5 indirmeyi dene tekrardan ... Önce seçtiğim kerneli seç baktın ki sistem açılmıyo tekrar işlemi başa al ve busefer kernel kurmadan dene .. benim kurduğum sistemle benzerlikler taşıyo oyüzden kendi başardığım kurulumda seçtiklerimi sistemine göre önerdim ... ;)

http://img41.imageshack.us/img41/1969/22982423.jpg

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.