Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler deniycem patch yüklemiştim iso dosyasına ama oda işe yaramamıştı çevirici ile deniyim.
  • AMD'ye 10.4.9 kuran yada versiyonunu yukleyen var mı? Sanırım AMD versiyonu daha cıkmadı.
    ATI X1100 Mobile ekran kartımı tanımasını umuyorum. Bunu da ummam gerekir mi ?
    Yoksa ATI'nin mobile surucu cıkarmasını mı bekliyeceğiz.
  • ıllegal sekılde, forumdan yada pm den dvd,adres, lınk,torrent,p2p adreslerı ıstemek vermek kesınlıkle yasaktır,

bu sekılde davrananlara uyarı puanı verılmeksızın, 1 hafta uzaklastırma verılecektır
  • turan hocam ben bilgisayara mac os 10.4.7 yi kurdum bilgisayar açılırken macosun açılış ekranından ötesine gitmedi daha sonra F8 e basarak hataya baktığımda still waiting for root device geldi. Kurulum ilk aşamasında da aynı hatayı vemrişti ama onu harddiskin kablolarının yerini değiştirerek yaptım ana kartımdan kaynaklanan bi sorun mu var acaba
    Sistem özellikleri: Sis 661 Fx 80 gb p4 3ghz 512 ram
  • abi saolasın yaa ellerin dert görmesin dilerimki mekanın cennet olur.
  • turan hocam cok teşekkr ederim ve bende artık macos cuyum arkadaşlar sistemimi görüyorsunuz anı sistemde iseniz yardımcı olabilirim elimden geldiğince
  • Üstad yükleme yapıldı...
    Ama mac birtürlü açılmıyor.WMware ile yükledim.
    Siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor neden olabilir acaba..

Teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3 ü kurmayı denedim ama olmuyor kurulum esnasında select destination bölümünden öteye gidemiyorum yani ı agree customize yazan yerlere ulaşamıyorum acaba sorunum nedir lütfen yardım edin. anakart p5rd2-vm-atı 512 ekran kartı-ıntel dual core 2.66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 10 Mart 2007; 21:58:38 >
  • Arkadaşlar harddiske kurulum tamam.

Ancak Restart ettikten sonra "Sytem config file '/com.apple.Boot.plist' not found"yazıyor.

Sorun ve cevabı nedir?

Yardımcı olur musunuz?

Ustalar duyun sesimi....

Yoksa bir dvd daha alıcam galibaaa...
    Şu anki DVD;
    JaS 10.4.8 Amd Intel SSE2 SSE3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanaslan -- 12 Mart 2007; 15:57:23 >
  • türkçesi ne zaman çıkacak bu işletim sisteminin
  • Arkadaşlar sanırım msjlar birbirine karıştı.
    WMware de kuruyorum siyah ekranda kalıyorum.Simsiyah bir ekran.

Normal diske kuruyorum.O zaman da"System config file' /com.apple.Boot.Plist' not found" uyarısı alıyorum.

F8 yapıyorum o zamanda ;

hd(128,0) Ethernet PCX Client ekranıyla karşılaşıyorum.

Sorunum nerden kaynaklı olabilir acaba..
  • Arkadaşlar Sistemlerim Aşağıda;

Harddiske kurulumdaki sistemim;

AMD X2 4200+,Sapphire RS485,1 Gb ram,Onboard ekran kartı 256 MB X300,10.2 Gb HDD

DVD ise;JaS 10.4.8 Amd Intel SSE2 SSE3

WMware ile kurduğum makinam ise;

P4 3.0 Ghz,
    Anakartı hatırlamıyorum,
    1 Gb Ram,
    GeForce Fx 5500 256 MB Ekran kartı

DVD aynı...
  • bende de aynısı oluyordu hard diskleri master ve slave yaptım macosx i masterra kurdum başlangıç olarak onu seciyorum bios tan sorun çözlmüştü belki yardımı dokunur

• Ardaşlar ben bu ekrana gelince mause ve klavye çalışmıyor acaba klavye ve mause tanımıyormu yoksa başka sebepmi eğer klavye mause ise uyumlu alabilirim bunlar baya eskidi :D
  • Beyler ben bu maci vmware sanal makinede acabilirmiyim?
  • bios ayarlarından klavye ve mouse ayarlarına bak oradan olması lazım
  • biyerde okudun Serial mause ve kalvyede problem yapıyormuş USB istiyormuş :(
  • Beyler bu mac os x86 varmıdır piyasada dvd si Normal mac os x tiger falan oldugunu biliyorum fakat x86 versiyonu turkiyede varmı?<alan varsa yazarsa iyi olur
  • klavye mause problemini atlattım şimdide Harddiskleri görmüyor

M2NPV-VM Anakartım donanım testlerinde "SATA works with AppleNForceATA.kext" diyor ne anlama geldiğini bilen varmı
  • bendeki sürüm 10.4.1 miş :( elimdeki DVD yi 10.4.8 e yükseltebilirimiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.