Şimdi Ara

Mac Pro 13 15 inch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha once hic mac kullanmadim bu mesaji da bir arkadasim icin atiyorum. Mac pro almak istiyor cizim ile ugrasacak ama aletin cok da guclu olmasi gerekmiyor.

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX&cp=BUYNOW-MACBOOKPRO

bu siteden baktik modellere. 13 veya 15 inch almaya karar verdik 2.2 ghz veya 2.4 ghz arasindan benim arkadasin calismalarini etkileyecek bir fark olacagini sanmiyorum. Asil merak ettigim sey 13 inch modelle 15 inch model arasi ekran karti farki. 15 inch de AMD Radeon HD 6750M with 512MB GDDR5 var ama 13 inch de bu yok.

Niyetim ya 13-inch: 2.4 GHz almak ya da 15-inch: 2.2 GHz tavsiye etmek. Aralarinda 600 dolar fark var ve bu fark sanirim ekran kartindan geliyor. Sizce bu fark o kadar onemli mi ? Eger 13 inch alirsam cok buyuk eksiklik gorur muyuz ?

• Sadece ekrankartı değil, ekran farkı da var, hem kaliteli panel var hem çözünürlük yüksek 15" de. 1680x1050 olması lazım tam hatırlamıyorum şimdi. İmkan varsa 17 alın. Yoksa 15. 13 ün kasa ufak olduğu için biraz daha fazla ısınıyor. Bir de tasarım falan yapacaksa mat ekran alın. Yoksa ayna gibi kullanıp saçını falan tarar.
  • 15 yada 17 inch alsin bende 17 inch mat ekran var cok iyi calisiyor size tavsiyem tasarim yapacaksa kesinlikle 13 inc almasin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.