Şimdi Ara

Mac Pro 15 inç 2008 başı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bu tip konu varsa da silmeyin ciddi bir yardıma ihtiyaçım var bu konu hakkında arkadaşım kullanıyor satmak istiyor satın almalımıyım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden ilginiz için teşekkür ederim kalın sağlıcakla

Özellikleri

Mac book Pro 15 inç 2008 başı
    OS X Yosemite Sürüm 10.10.5
    2.4 ghz intel core 2 duo
    4 gb 667 MHz ddr2 sdram
    Nvdıa GeForce 8600 gt 256 mb

Cihaz bu şekilde artı olarak Windows ve mac yüklüdür

Kulanım amacım Web de gezmek film izlemek ve mac deneyimi edinmektir.Satın almalımıyım bu cihaz benim işimi görür mü teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu için yardımcı olurmusunuz şimdiden ilginize teşekkürler

• Zor bişey mi sordum acaba

• kaça satıyor ki? 250-300e satıyorsa al internete girersin mac deneyimi edinirsin ama 1000 vs ise alınmaz bence. piyasa ömrü geçmiş elinde kalır aldığın fiyatın çok çok altına anca satarsın.. üstelik 15.inç hani 11inç air falan olsa belki biri eski meski demeden sırf makale yazmak vs için alır dicem ama 15 taşınmaz da.. cihaz çöp değil ama ömrünün sonlarında bir geleceği yok. evde 2. bilgisayar olsun kenarda torrent indirir diye düşünürsen anca..

Not: 2011 macbook pro 15inç sahibiyim. 16gb ram i7 işlemci 250GB SSD+1TB HDD upgrade ile anca işimi görüyor onda da ısınma sorunu yaşıyorum.. aslında ısınmasa güzel cihaz..

bu saatten sonra alınabilecek en düşük konfigurasyon 2012 modeldir fikrimce. kaldı ki MacOs Mojave mid2012 öncesini de desteklemeyecek.
  • Bedavaya yada göstermelik bir paraya verecekse alın. Ama 2011 öncesi cihaza Mac bile olsa para verilmez... Geçen gün duydum i7 işlemci var diye 2010 imacı 5000 e veriyolarmış. Adamların haberi yok güncel i3ler bile o versiyondan çok üstün...
  • 667 MHz ddr2 işi bozuyor. 1066 Mhz DDR3 olsa , işlemcisi eski bilgisayar eski bile olsa baya iş görürdü. 667 MHz FSB hızı aynı zamanda, o yüzden hem rölantide hem bazı programları çalıştırırken zorlanır, ısınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir 2010 17 çalıştıran "MacBook Pro. Verilmiş, i7 var ve ben RAM'i yükseltmiş ve HDD'yi bir SSD ile değiştirdim, ama hala orijinal bataryasında ve orijinal her şeyde (Mantık kurulu, vb.) Bu arada, uzun zamandır, ara sıra güncellemelerle, herhangi bir sorun yaşamadan, 2009-2010 MacBook'ları çalıştıran birkaç arkadaşım ve aile üyelerim var. Babam, Yosemite'i tüm stoklarında C2D 2009 13'te çalıştırıyor ve sonunda bataryayı alıyor. , HDD ve RAM bu yıl geliştirildi.

Sanırım Bluetooth 4.0 ve 802.11AC eksik, ama gerçekten istediğim için bir USB dongle satın alabilirsiniz.

Ama genel olarak, 2009-2010'da bir MacBook Pro satın alan neredeyse herkes hala kullanıyor ve hala onu seviyor. Bunu gören var mıinro.in/lucky-patcher/ inro.in/9apps inro.in/vidmate/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 20 Kasım 2018; 22:28:49 >

• yok ya alınmaz bence, baya üzer. Minimum 2012 2013 bi cihaz alınır bu saatten sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.