Şimdi Ara

MacBook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir MacBook-air almak istiyorum. Bütçem 3000 tl civarı. Şu an apple sitesinde bulunan 2 model var 11 inç yaklaşık 9saat şarj gidiyormuş. 13 inç 12 saate kadar gidiyormuş. Açıkcası beni biraz cezbetti. Sadece bunlarla sınırlı da değil siz bana neler tavsiye edebilirsiniz. ?

Mac bilgim hiç yok.. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

• mac bilgin yoksa mac'i ne yapcan ? hele ki windowstan mac'a bi gecis dusuncen varsa eyvah !
    sen bence mac alma amacin ne onu bi soyle. yani sana mac degilde baska tavsiye edebilcegim guzel bi makina var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin mac bilgisi doğuştan gelmiyor siz kullanım amacınızı yazın biz söyleyelim mac in avantajı ne olur windows un avantajı ne olur
  • 13 sene pc kullandım (windows) bu sene mac pro aldım ve okadar stabil ki anlatamam açıkçası, keşke daha önce macbook alsaymışım diyorum
    mac almayı düşünenler için şunu söylemeliyim malzeme kalitesi var, evet birçok cihazın donanımı aynı hatta üst olabilir ama macbook kullanmayanlar boşboş yazmasın stabil bir yazılım var kardeşim stabil bedava güncellmesi var (mavericks) sonbaharda yosemite geliyor windowsta bu yok sen git al windows xp bakalım vistaya bedavamı geçiyorsun!!! yada vistadan win7-win8 hepsine para bayılıyorsun hep sorun var hep açık var mac os la bir karşılaştırın sonra gelin macbookları eleştirin!
    müşteri memnuniyeti ön planda firmalarla yüz göz olmuyorsunuz
    bu arada kardeşim windowstan mac'a geçtim hiç pişman değilim inanılmaz kolay kullanımı var sadece ilk hafta sıkıntı yaşadım ondan sonra bir sıkıntım kalmadı.
    tabi bu kullanım kolaylığı kişiden kişiye göre değişir, ben aldım pişman olmadım.
    son olarak macbook lar oyun için tasarlanmadı eğer böyle bir düşünceniz varsa cihazdan bir verim alamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

kimsenin mac bilgisi doğuştan gelmiyor siz kullanım amacınızı yazın biz söyleyelim mac in avantajı ne olur windows un avantajı ne olur

+1,

ayrıca @claude, o dediğin öyle değil işte. kendin söylüyorsun biri windows diğeri macosx diye. bu yeterli bir fark.
  • Ben ikinci el air aldım, şöyle söyleyeyim. Bu makine varken sıradan ev kullanıcısınin windowslu makine alması yazık. İlk başta pahalı gibi geliyor ama stabilitesi, hafifliği, inanılmaz Pil ömrü, virüs programı gerekmemesi, çökme vs olmaması ile parasini hakediyor.
    İkinci el alın bencede, ilk başta alisamam diye ikinci el aldım ben, hem hanim hemde ben alıştık, zaten alisamama durumu garip olurmuş, daha basit windowstan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

Evet mac os un avantajları ve onlara ihtiyacı olanlar için öyle ama yıllarca windows kullanmış basit ev kullanıcıları sırf meraktan almamalı böyle. Yoksa tasarımcılara, program yazarlarına birşey dediğim yok.

Mac'ler aslında basit ev kullanıcıları için daha uygun cihazlardır :)
  • sırf meraktan almak tabi ki yanlışlık olur. gerçi adamın parası varsa, denemek için 3 bin tl veriyorsa o da ayrı :) ama apple genel anlamda daha basit olduğu için bu kadar tutuyor. yani sadece mac de değil, iphone da, ipad de, ipod da falan. adamlar tek cihaza, bait bir yazılım yazıyorlar ve oldu bitti :)
  • 2011 den beri kullanıyorum bizde eskiden win kullanırdık alışırsın hemde başka pc kullanmazsın, yanlız 11" den uzak dur derim en az 13"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.