Bildirim
Macbook a nasıl mouse bağlayacağım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonuçta USB den bağlayacaksınız. Cihaz mac uyumlu ise bilgisayar mouse u tanıyacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk
Sonuçta USB den bağlayacaksınız. Cihaz mac uyumlu ise bilgisayar mouse u tanıyacaktır.
Ben fare yi bilgisayara bağladım fakat fareyi kullanamıyorum . Yani bu fare bilgisayarla uyumlu olmadığı anlamına geliyor değil mi ? Özel bir şey yapmama gerek yok kullanmak için ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığınız mouse un marka ve modelini internette bulun, uyumlu olup olmadığına bakın, uyumlu ise driverini indirip kurun bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk
Kullandığınız mouse un marka ve modelini internette bulun, uyumlu olup olmadığına bakın, uyumlu ise driverini indirip kurun bence.
Logitech kullanıyorum modeli m185 sanırım . Yardımlarınız için teşekkürler sizin dediklerinizi uygulayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. -
Bende de logitech m180 var, bir şey yapmaya gerek olmadan mac de çalışıyor. Sizinkide çalışması lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende macbook ta o mosue u kullanıyorum sorunsuz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- pt.com güvenilir mi
- mac köşeli parantez
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- yazılım için laptop
- ipad mi macbook mu
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X