Şimdi Ara

MacBook Air 2011 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda Macbook Air 2011 modelini kullanmış olan var mı acaba?
    Dizüstü olarak günlük işleri ve üniversite için de kullanmaya uygun olacak şekilde i5,128 SSD,4GB Ram olan bir model nasıl olur?

Ayrıca örneğin youtube da ya da flash tabanlı birşeyler yaparken fanlardan çok mu ses geliyor? Normal kullanım sırasında fanların sesi nasıl durumda?

Ayrıca Magic Mouse alanlar da kullandıkları ürünü tavsiye ediyorlarmı merak ediyorum.

Daha önce hiç Mac kullanmadım.Ama gerek iPhone gerek iTouch olsun aldığım Apple ürünlerinden memnun kaldım.Windowstan yeni gelen biri için nasıl bir tecrübe olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 2 Şubat 2012; 22:28:39 >

• gunluk isler icin alinabilecek en ideal makina oldugunu soyleyebilirim.

normal kullanimda fan sesi you. flash kullanirken de big sure sonra devreye giriyor.
    saatlerce video izlemek icin pek ideal degil ama normal internet + ofis icin tek geebilirsin.
    acikcasi windowsa ozel yazilimlar kullanmani gerektiren bir durum yoksa mac os senin icin cok keyifli olacaktir.

mavi ekrani unutmanin nasil bir rahatlik oldugunu anlatamam.

gecen babama bir laptop aldim. ssd taktim windows yukledim. o sirada bir iki saat kendi masa ustunde bos sekilde kaldi. dondugumde mavi ekran vardi kim bilir neden verdi.
    10 seneye yakin mac kullaniyorum. maksimum iki kere kitlenmistir. 3 olmadi.
  • @Batuhan Bayazıt

Oncelikle cevabın için teşekkür ederim.Aslında bakarsan düşündüğüm sistem şöyle, Windows yüklü bir Masaüstü oyun ve diğer işler için.Internet/Gunluk kullanım işleri için ise bir Macbook Air.O yuzden Macbook uzerinde oyun vs. ile uğraşma gibi bir derdim yok.

Saatlerce video izlemekten kastın pil süresi için mi yoksa video yu kastığından dolayı mı? Açıkçası Intel HD 3000 grafik işlemcisi ne kadar iyidir tahmin edemiyorum,ama hem Intel olduğundan hem de pil ömrünü dengelemek bakımından çok güçlü birşey olduğunu sanmıyorum.

Expose/Mission Control/Photoshop ve Dreamweaver kullanımı,bu gestures denen olayla sayfalar arasında geçişler falan umarım takılmadan oluyordur.En ufak bir takılma,gecikme görsem bende takıntı yapıyor biraz

Windows için özel yazılımlar derken JAVA/Adobelar/Bir multi-messenger(sanırım Adium?) ve hız olması bana gercekten yeterli.

Son olarak yeni bir air cıkacak diyorlar nisanda.2011 modeller ucuzlar mı? Ivy Bridge e geçmek daha mı mantıklı olur?

• video kasma diye bir sorun yok.

demek istedigim bir sure sonra yukselen fan sesi rahatsizlik verebiliyor.

Acelen yoksa yenilerini bekleyebilirsin. ama su anda nisan konusunda da bir durum yok. ben gormedim en azindan bu aralar.
    ama nisan mayis gibi bekenebilir.

cok yogun grafik islem gerektiren programlar illaha sikinti verir ama kendi ozelliklerini her sekilde kasmadan kullandirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.