|
Bildirim
Karşılaştırdığı şeye bak intel macbook (2019)dan bilmem kaç kat hızlıymışmış.
|
Yıl 2025.... 60hz ekran.
|
Bundan daha iyi cihaz bu fiyata yok, al en az 5-6 sene kafa rahat kullan. Fan yok, tek çekirdek 3800 çoklu çekirdek 15.000 puan. Daha ne olsun. Oyun hariç herşeyi yap.
|
120hz yok ya sabır
|
Oyunla alakası yok web tarayıcıda kaydırma yaparken bile çok belli oluyor 60 hz - 120 hz farkı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 5 Mart 2025; 18:02:54 > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M2 den niye geçesin ki gördüğüm kadarıyla birebir aynı bilgisayar, işlemci farkını da hissetmezsin zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mac kullanıcısı olarak artık MacBook un bir avantajı kalmadı diye düşünüyorum, resmen keriz söğüşüne döndü. |
windows cihazların alayında kronik problemler var bide. çok araştırınca denk geliyorsunuz. btyim karşıma da geliyo.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 5 Mart 2025; 20:35:34 > |
sipariş geçtim hayırlısı olsun. benim şansıma m5 serisinde oled de gelir 120hz de gelir üstüne dokunmatik bile gelir .d |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 5 Mart 2025; 21:39:14 > |