|
Yeni M4 MacBook Air tanıtıldı: İşte 2025 MacBook Air özellikleri ve Türkiye fiyatı

-
-
256ssd farkı ile 8gb ram farkına 10bin tl istemek büyük ahlaksızlık keyfin bilir dışardan alırım sana para kazandıracağıma asdiklsalidskai. oled de gelmemiş m5 li macbook air bekleriz. tarihi eser ekranı kendilerine montelesinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 5 Mart 2025; 18:02:54 >
-
geçen sene çıkan 1100 dolardı galiba abd için bir indirim söz konusu.
m4 256gb hafıza 16 gb ram bin dolara satar baya bu.
dünyadaki insanların %90ı pcden video izliyor sadece.
bin dolara hiçbir vergi dahil değil bu arada aldığınız eyalete %7-8 ekleniyor genelde ama bini veren 70in lafını yapmaz diye görmezden geldim.
-
OLED 10 sene daha gelmez AIR'a seneye gelecek MacBook Pro için konuşuluyor OLED ama o da meçhul 2027'ye kayabilir.
-
Sanirsam yine 120hz destegi gelmemis.Bakalim sonraki nesilde 120hz gelecek mi?
-
120hz yok ya sabır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karşılaştırdığı şeye bak intel macbook (2019)dan bilmem kaç kat hızlıymışmış.
Oha hala 60hz! Çöp resmen
Yıl 2025.... 60hz ekran.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hz si nererede yazıyor bulamadım? M2 ile de kiyaslamamislar, M2 den geçmeyi düşünüyordum
Bundan daha iyi cihaz bu fiyata yok, al en az 5-6 sene kafa rahat kullan. Fan yok, tek çekirdek 3800 çoklu çekirdek 15.000 puan. Daha ne olsun. Oyun hariç herşeyi yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezillik milletle dalga geçiyorlar. Bu apple başında ne kadar sorumsuz insan var
Allah herkese elma müşterisi gibilerini nasip etsin
M2 den niye geçesin ki gördüğüm kadarıyla birebir aynı bilgisayar, işlemci farkını da hissetmezsin zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hz olayına takan var hala :) Oyuncu pc si değil bunlar aptal olmayın. Macbook Air da ne zaman 120 hz olmuş da şimdi olsun? Prolara özel bir şeyken?
Mac kullanıcısı olarak artık MacBook un bir avantajı kalmadı diye düşünüyorum, resmen keriz söğüşüne döndü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
Bundan daha iyi cihaz bu fiyata yok, al en az 5-6 sene kafa rahat kullan. Fan yok, tek çekirdek 3800 çoklu çekirdek 15.000 puan. Daha ne olsun. Oyun hariç herşeyi yap.windows cihazların alayında kronik problemler var bide. çok araştırınca denk geliyorsunuz. btyim karşıma da geliyo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 5 Mart 2025; 20:35:34 > -
sipariş geçtim hayırlısı olsun. benim şansıma m5 serisinde oled de gelir 120hz de gelir üstüne dokunmatik bile gelir .d
-
Oyunla alakası yok web tarayıcıda kaydırma yaparken bile çok belli oluyor 60 hz - 120 hz farkı
-
Hayırlı olsun ama artık bu cihazları almamak lazım, 2026 yılı içinde Macbook'lara büyük bir tasarım değişikliği gelecek, kasa değişecek. Genel tasarımlarının 3-4 yılda bir değiştiğini düşünürsek, bence beklemeye değer..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 5 Mart 2025; 21:39:14 >
Karşılaştırdığı şeye bak intel macbook (2019)dan bilmem kaç kat hızlıymışmış.
|
Yıl 2025.... 60hz ekran.
|
256ssd farkı ile 8gb ram farkına 10bin tl istemek büyük ahlaksızlık keyfin bilir dışardan alırım sana para kazandıracağıma asdiklsalidskai. oled de gelmemiş m5 li macbook air bekleriz. tarihi eser ekranı kendilerine montelesinler
|
Bundan daha iyi cihaz bu fiyata yok, al en az 5-6 sene kafa rahat kullan. Fan yok, tek çekirdek 3800 çoklu çekirdek 15.000 puan. Daha ne olsun. Oyun hariç herşeyi yap.
|
Sene olmuş 2025, 60Hz olayına takılmayan mı varmış? Az para değil bunlar, asıl siz aptal olmayın. İnsanlar daha iyisini talep ediyor diye aptal olmaz, en doğal haklarıdır. Kullandığınız dile biraz dikkat edin.
|
120hz yok ya sabır
|
Oyunla alakası yok web tarayıcıda kaydırma yaparken bile çok belli oluyor 60 hz - 120 hz farkı
|
Fan konusunda bir düzeltme yapayım araştırırken ben yanlış anlamıştım çünkü. Pro modellerde fan var demek o fan Windows bilgisayarlar gibi çalışıp ses yapıyor demek değil. Pro modellerde Premiere kullanıp ortalama bir video kurgulayıp onu 5-10 dakikalık bir Render ile işlemek bile Pro serisinin fanını çalıştırmasına sebep olmuyor. Günlük kullanımda ise zaten istediğinizi yapın o fan çalışmaz. Eğer çok uzun süren kurgular yapılacaksa, ağır bir oyun uzun süre oynanacaksa veya yarım saat 1 saat süren Render işlemleri varsa fan o süreçte devreye giriyor. |
Benzer içerikler
- jnlp dosyası açma
- silo 2. sezon ne zaman
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp şifreleme
- kalın yazı yazma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X