Şimdi Ara

Yeni M4 MacBook Air tanıtıldı: İşte 2025 MacBook Air özellikleri ve Türkiye fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SauroNTR , sadaksoy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #16
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sene olmuş 2025, 60Hz olayına takılmayan mı varmış? Az para değil bunlar, asıl siz aptal olmayın. İnsanlar daha iyisini talep ediyor diye aptal olmaz, en doğal haklarıdır. Kullandığınız dile biraz dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 5 Mart 2025; 21:45:09 >
  • 60 hz ve Oled değil fiyata gel leş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Ne alaka tasarım üretirken bile fark ediyor yğksek hz. Göz yorulması vs saymıyorum bile. Üstelik IPS birde rezalet. 90hz i bile layık görmemiş fanboy kitleye.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Bence M2'den geçilmez, hayal kırıklığına uğrarsınız. İlla geçmek istiyorsanız seneye yeni tasarım Macbook'lar tanıtılacak onları bekleyin derim. M2'den, M4'e geçince hayatınızda hiç bir şey değişmez, aynı kasa, aynı bilgisayar, geri kalan her şey aynı.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Artık Macbook Air'lar en az 120hz, Pro'larda 165Hz veya üzeri yapılmalı diye düşünüyorum. Bir Apple kullanıcısı olarak; bence de bazı konularda sektörün gerisinde kalıyorlar. Örneğin Hz olayı, hızlı şarj eksikliği, rakipleri aynı fiyata 32GB RAM, 2TB SSD verirken, bunun yarısını bile zor vermeleri vs. vs. Çipe lafımız yok ama bunlar da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 5 Mart 2025; 21:52:06 >
  • cleancoder C kullanıcısına yanıt
    Zaten uzun yıllar kullanılacak zihazlar yapıyor Apple ama şu ekran hızı olayı bu zaman da olmaz. Üzücü

Yeni Macbook dediğiniz pro ise fanlı model düşünmüyorum. Air in sessizliğine alıştım çünkü, büyük konfor. 😁

• şu airlere ram sınırı koymasalar kimse pro almaz

• iPad ve Macler 4 yılda bir çıkmalı diye düşünüyorum. M1 işlemciler bile çoğu kullanıcının işini görebilecek seviyede..

• Lan bu apple işi hep algı. 3 yıl önceki m1 ile kaç yıl önceki intelle kıyas yapıyor. O zaman bu celerona kadar gider. Kardeşim senin muhattabın selefin olan işlemcidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi apple kullanıcısı olarak cidden sıkıldım. Nokia gibi olurlar umarım dicem olmazlar da bari burunları ciddi bi sürtülse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    226v işlemcili asus expertbook tercih ederdim 42 bin lira fiyata. Günlük hayata çok daha uygun bir cihaz.

• M3 ile M4 arasında ne fark var şimdi hiçbir şey anlamadım da  

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Macbook Air'ın tasarımı da değişecek. Hem Pro hem de Air değişecek. İkisi de 2026 içinde mi olur emin değilim ama yüksek ihtimal öyle olacak.

Kaynak var mı bununla ilgili?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.