Şimdi Ara

MacBook Air Alacağım ama anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bilgisayardan çok performans beklediğimi belirtmeliyim, iPhoneyi 3gs serisinden beri kullanıyorum ve çok memnunun o yüzden aklıma direkt macbook geldi. Ama daha önce mac hakkında pek bilgim yoktu

Yeni Air güzel gibi
    Biraz araştırdım
    https://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-air?product=MQD32TU/A&step=config#

Intel HD Grafik 6000 varmış
    Bu bilgisayar ile oyun oynayabilir miyim? (Gta4 Wow vs. tarzı)
    Bir de bu bilgisayarın ömrü ne kadar olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptmizmir -- 17 Eylül 2017; 14:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle oyun konusuna gelirsek,

Size tavsiyem hiçbir macbook'u oyun oynama amaçlı almayın pişman olursunuz,

Uzun ömürlü bir macbookunuz olsun istiyorsanız MacBook Air değilde Pro almanızı tavsiye ederim,

Birkaç teknoloji editörü abilerimle görüştüm bu konuyu kendileri Air kullanıyor, Söyledikleri " Alıcaksan Pro al demeleri oldu"

Sizede bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim...
  • Merhaba,

Bir macbook pro kullanıcısı olarak üründen memnun olduğumu söyleyebilirim. Elimdeki ürün mid 2012 olmasına rağmen hala taş gibi (Pil ömrü hariç) Ancak arkadaşında belirttiği gibi oyun düşünceniz varsa hiç macbook'u düşünmenize gerek yok. Ben GT650M ile orta ayarlarda Diablo III ve Heroes of the Storm'u oynayabiliyorum ancak oldukça ısınıyor sistem.. Ama stabil olsun, beni yormasın, şarjı uzun gitsin, malzeme kalitesi iyi olsun gibi düşünceleriniz var ise kesinlikle tavsiye ederim.

Saygılar

Edit: 650M yazacağıma 330M yazmışım. 650M olarak değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomilmawiel -- 21 Eylül 2017; 10:4:45 >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim aslında oyun pek oynayan biri değilim o yüzden sorun değil ama bana uzun ömürlü bir bilgisayar lazım sizce mac book air 2016ların ömrü nedir ?

• Ptmizmir kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Açıkçası eşimin Early 2009'u var pro olarak, hala fiili olarak onu kullanmakta. Pro cihazlar oldukça uzun ömürlü fakat Air tecrübem hiç olmadı. Arkadaşlarımdan gördüğüm herhangi bir şikayetleri yok sadece çok narin cihazlar tasarım itibariyle. Daha özenli kullanmanızı gerektiriyor bu durum da bilginiz olsun. Onun dışında muhtemel yine ez az 5 sene ve üzeri gider diye düşünüyorum.

Ama Air kullanacaksanız oyun durumunu hiç mi hiç düşünmeyin dediğim gibi Sadece taşınabilirlik ve pil ömrü için dizayn edilmiş cihazlar onlar.
  • 2014 Early Air sahibiyim, oyun oynayacaksan Mac e bulaşma ama ben genel kullanım için istiyorum dersen düşünmeden alabilirsin.

Eğer bir de iphone varsa yeme de yanın da yat, aynı ağa bağlı olduğu süre içinde gelen telefonları mac den yanıtlayabilirsin. Mesaj gönderebilirsin vs.

3 senelik cihaz ve hiç bu yavaş demedim

• MacBook Pro alırsan iris ekran kartlı olursa şayet dediğin oyunlardan bir kısmını oynayabilirsin. Bunun icin de Windows kurman gerekiyor bir kısmına.

MacBook Air ile oyun oynayamazsin. Eğer yazılım grafik işiyle tasarım çizim yapmıyorsan Air al keyfine bak...

• Hedefin oyun oynamaksa, Air gercekten hayal kirikligi olabilir. Sims 3 calisirken bile volkan cikacak bilgisayardan neredeyse
  • Uzak dur oyun için. Ama dersen ki 2. el pro alırım hq veya mq işlemci serilerinde bir alet ,o zaman tadından yenmez. Tavsiye olarak acer nitro 5 alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.