Şimdi Ara

Macbook Air Alacağım Bilenler ve Kullananlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Macbook air modelini alacağım bugün.

Cihaz özellikleri:

Marka
    Apple
    Model
    MacBook Air MD231TU/A i5 1.8GHz 4GB 128GB FLASH 13.3"
    Ürün Kodu
    MD231TU/A
    İşlemci Markası
    Intel®
    İşlemci Tipi
    Core i5 Dual Core işlemci
    İşlemci Hızı
    1.8GHz (Turbo Boost ile 2.8GHz'e kadar çıkabilir)
    İşlemci Cache
    3MB L3 paylaşımlı önbellek
    İşlemci FSB (Veri Yolu)
    -
    Ekran Boyutu
    13.3"
    Ekran Tipi
    Milyonlarca renk desteği olan arkadan aydınlatmalı, parlak,LED geniş ekran
    Ekran Çözünürlüğü
    * 1440 x 900 çözünürlük
    Desteklenen çözünürlükler: 1280 x 800, 1152 x 720, 1024 x 640, ve 800 x 500 px 16:10 görüntü oranı ; 1024 x 768, 800 x 600, ve 640 x 480 px 4:3 görüntü oranı; 720 x 480 px 3:2 görüntü oranı
    Ekran Kartı
    Intel
    Ekran Kartı Hafızası
    Paylaşımlı Grafik belleği
    Grafik İşlemcisi
    HD Graphics 4000
    Video Portu
    Doğal Mini DisplayPort çıkış
    Sistem Belleği
    4GB
    Bellek Tipi
    DDR3 1600MHz
    Max Bellek
    -
    Disk Kapasitesi
    128 GB
    Disk Hızı
    -
    Disk Arabirimi
    Flash Disk
    Optik Sürücü
    Yok ( Opsiyonel harici MacBook Air SuperDrive (ayrıca satılır) )
    Ethernet
    Yok ( Opsiyonel USB Ethernet adaptörü (ayrıca satılır) )
    Wireless
    802.11n Wi-Fi kablosuz bağlantı; IEEE 802.11a/b/g uyumlu
    Bluetooth
    Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojisi
    Usb Portu
    2 adet USB 3 çıkışı
    Klavye
    Q Türkçe klavye
    Hoparlör
    * Subwoofer'lı hoparlörler
    * Çok yönlü mikrofonlar
    * Kulaklık portu (dijital/analog)
    Kart Okuyucu
    SD kart yuvası
    Kamera
    720p FaceTime HD kamera
    Parmak İzi Okuyucu
    Yok
    Touchpad
    Multi touch trackpad
    Uzaktan Kumanda
    Yok
    3G
    Yok
    Diğer Özellikler
    -
    İşletim Sistemi (Yazılım)
    * Mac OS X Lion (Mail, Adress Book, iCal, Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Auto Save, Versions, Quick Look, Spotlight, QuickTime ve daha fazlasını içerir.)
    * Lion Recovery: OS X Lion, Recovery HD'de Mac'inizi onarmak için dahili araçlarla birlikte gelir. Bu yeni özellik sayesinde diski onarmanız veya OS X Lion'ı tekrar kurabilmeniz için fiziksel bir diske ihtiyaç duymasınız.
    * iLife (iPhoto, iMovie ve GarageBand içerir.)
    Paket İçeriği
    MacBook Air,Pil,Adaptör
    Boyut
    * Yükseklik: 0.3-1.7 cm
    * Genişlik: 32.5 cm
    * Derinlik: 22.7 cm
    Pil Teknolojisi
    -
    Pil Ömrü
    * 7 saate kadar kablosuz web
    * 30 güne kadar standby süresi
    Ağırlık
    1,35 kg
    Garanti Süresi
    2 Yıl

KULLANANLAR VE BİLENLER NEDİR NE DEĞİLDİR BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM.

ISINMA PROBLEMİ OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN VE FOOTBALL MANAGER OYNARIM OYUN OLARAK SADECE. BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI EN ACİLİNDEN DOSTLAR.

• evet sanırım aynından birtanede ben alacağım, fiyat araştırmasındayız diyebilirim, 2399 tl dan aşağı bulamadım şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

evet sanırım aynından birtanede ben alacağım, fiyat araştırmasındayız diyebilirim, 2399 tl dan aşağı bulamadım şimdilik.
    fm bende oynuyoru cihazım i7 8gb mid 2012 256 gb disk. macbook air.. Chaz ısınıyor oyun sırasında ama cok asırı diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckinau

fm bende oynuyoru cihazım i7 8gb mid 2012 256 gb disk. macbook air.. Chaz ısınıyor oyun sırasında ama cok asırı diyemem

Alıntıları Göster
    Aynı özelliklerin 11.6 inc olanı bende var, 3 aylık makine cok temiz 1800 e satmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 8 Nisan 2013; 13:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Aynı özelliklerin 11.6 inc olanı bende var, 3 aylık makine cok temiz 1800 e satmayı düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    flas olan internet sitelerinde ısınır, oyun oynarken ısınır.. bunların dışında ısınmaz pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Mid 2012 mi, 128gb ssd li, 4gb ram li model mi? eğer öyleyse fiyat çok iyi
  • quote:

evet sanırım aynından birtanede ben alacağım, fiyat araştırmasındayız diyebilirim, 2399 tl dan aşağı bulamadım şimdilik.

kart avantajları ve %3 öğrenci indirimiyle 2199 tl ye air md231tu/a almış bulunmaktayım. gayet memnunum şuan, ısınma sadece film izlerken kendini hissettirdi, fakat performansta bir kayıp farketmedim gayet stabil ilk gün kullanımını gerçekleştirdim. şimdilik tek sıkıntı office world macbook için ne yapacağım? kullananlardan bu konuda tavsiye rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erent.

Merhaba arkadaşlar,

Macbook air modelini alacağım bugün.

Cihaz özellikleri:

Marka
    Apple
    Model
    MacBook Air MD231TU/A i5 1.8GHz 4GB 128GB FLASH 13.3"
    Ürün Kodu
    MD231TU/A
    İşlemci Markası
    Intel®
    İşlemci Tipi
    Core i5 Dual Core işlemci
    İşlemci Hızı
    1.8GHz (Turbo Boost ile 2.8GHz'e kadar çıkabilir)
    İşlemci Cache
    3MB L3 paylaşımlı önbellek
    İşlemci FSB (Veri Yolu)
    -
    Ekran Boyutu
    13.3"
    Ekran Tipi
    Milyonlarca renk desteği olan arkadan aydınlatmalı, parlak,LED geniş ekran
    Ekran Çözünürlüğü
    * 1440 x 900 çözünürlük
    Desteklenen çözünürlükler: 1280 x 800, 1152 x 720, 1024 x 640, ve 800 x 500 px 16:10 görüntü oranı ; 1024 x 768, 800 x 600, ve 640 x 480 px 4:3 görüntü oranı; 720 x 480 px 3:2 görüntü oranı
    Ekran Kartı
    Intel
    Ekran Kartı Hafızası
    Paylaşımlı Grafik belleği
    Grafik İşlemcisi
    HD Graphics 4000
    Video Portu
    Doğal Mini DisplayPort çıkış
    Sistem Belleği
    4GB
    Bellek Tipi
    DDR3 1600MHz
    Max Bellek
    -
    Disk Kapasitesi
    128 GB
    Disk Hızı
    -
    Disk Arabirimi
    Flash Disk
    Optik Sürücü
    Yok ( Opsiyonel harici MacBook Air SuperDrive (ayrıca satılır) )
    Ethernet
    Yok ( Opsiyonel USB Ethernet adaptörü (ayrıca satılır) )
    Wireless
    802.11n Wi-Fi kablosuz bağlantı; IEEE 802.11a/b/g uyumlu
    Bluetooth
    Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojisi
    Usb Portu
    2 adet USB 3 çıkışı
    Klavye
    Q Türkçe klavye
    Hoparlör
    * Subwoofer'lı hoparlörler
    * Çok yönlü mikrofonlar
    * Kulaklık portu (dijital/analog)
    Kart Okuyucu
    SD kart yuvası
    Kamera
    720p FaceTime HD kamera
    Parmak İzi Okuyucu
    Yok
    Touchpad
    Multi touch trackpad
    Uzaktan Kumanda
    Yok
    3G
    Yok
    Diğer Özellikler
    -
    İşletim Sistemi (Yazılım)
    * Mac OS X Lion (Mail, Adress Book, iCal, Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Auto Save, Versions, Quick Look, Spotlight, QuickTime ve daha fazlasını içerir.)
    * Lion Recovery: OS X Lion, Recovery HD'de Mac'inizi onarmak için dahili araçlarla birlikte gelir. Bu yeni özellik sayesinde diski onarmanız veya OS X Lion'ı tekrar kurabilmeniz için fiziksel bir diske ihtiyaç duymasınız.
    * iLife (iPhoto, iMovie ve GarageBand içerir.)
    Paket İçeriği
    MacBook Air,Pil,Adaptör
    Boyut
    * Yükseklik: 0.3-1.7 cm
    * Genişlik: 32.5 cm
    * Derinlik: 22.7 cm
    Pil Teknolojisi
    -
    Pil Ömrü
    * 7 saate kadar kablosuz web
    * 30 güne kadar standby süresi
    Ağırlık
    1,35 kg
    Garanti Süresi
    2 Yıl

KULLANANLAR VE BİLENLER NEDİR NE DEĞİLDİR BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM.

ISINMA PROBLEMİ OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN VE FOOTBALL MANAGER OYNARIM OYUN OLARAK SADECE. BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI EN ACİLİNDEN DOSTLAR.

Onun Yerine Biraz Daha Para Biriktir MACBOOK PRO RETİNA al :D

• quote:

quote:

kart avantajları ve %3 öğrenci indirimiyle 2199 tl ye air md231tu/a almış bulunmaktayım. gayet memnunum şuan, ısınma sadece film izlerken kendini hissettirdi, fakat performansta bir kayıp farketmedim gayet stabil ilk gün kullanımını gerçekleştirdim. şimdilik tek sıkıntı office world macbook için ne yapacağım? kullananlardan bu konuda tavsiye rica ediyorum.

Nerden aldınız hocam? biz vatan'dan 2600 e bulduk en düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

quote:

quote:

Pupa'dan bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

quote:

quote:

quote:

Pupa'dan bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    evet pupa'dan aldım, bu arada bilginiz olsun ikinci el sitelerinde 15-20 günlük pupadan alınma 231tu satanlar var, özellikle mac office ve yanında apple maus çanta vs hediyeleriyle, sıfırdan 300-400 düşük yazıyorlar,ama işin sırrı dolandırıcılar. bugün 2. air i alalım derken neredeyse dolandırılacaktık. aksesuar mış yazılımmış boşverdim zaten yine sıfır almayı karar verdim.

• quote:

evet pupa'dan aldım, bu arada bilginiz olsun ikinci el sitelerinde 15-20 günlük pupadan alınma 231tu satanlar var, özellikle mac office ve yanında apple maus çanta vs hediyeleriyle, sıfırdan 300-400 düşük yazıyorlar,ama işin sırrı dolandırıcılar. bugün 2. air i alalım derken neredeyse dolandırılacaktık. aksesuar mış yazılımmış boşverdim zaten yine sıfır almayı karar verdim.

Arkadaştan alıcam 2. el ama sıfır sayılır hiç kullanmadı pc yi, 1800 liraya iyimidir dostlar sizce?
  • quote:

quote:

Arkadaştan alıcam 2. el ama sıfır sayılır hiç kullanmadı pc yi, 1800 liraya iyimidir dostlar sizce?

bu modelse ve temizse çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

quote:

pc temizdi ama ona da bir şirketten hediye geldiği için, garanti işleri biraz çetrefilli olacak gibi geldi bana bu yüzden vazgectim. Mediamark'tan 2600'e Air modelini aldım, cihaz gerçekten çok güzel gerek tasarımıyla, gerek donanımıyla ama tek sorunum çözmesi zamanımı alacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 18 Nisan 2013; 21:41:48 >

• 2600 mü? Ucuza almak varken niye pahalıya aldınız?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pc temizdi ama ona da bir şirketten hediye geldiği için, garanti işleri biraz çetrefilli olacak gibi geldi bana bu yüzden vazgectim. Mediamark'tan 2600'e Air modelini aldım, cihaz gerçekten çok güzel gerek tasarımıyla, gerek donanımıyla ama tek sorunum çözmesi zamanımı alacak gibi

hayırlı olsun güle güle kullanın. 3 pc ye kadar kullanılabilen mac office 11 business almayı düşünen varsa 1 bana lazım mac office de yapılır sanırım kardeşlik, ps3 bölümünde psn den kardeşlikle oyunlar alıyorduk office busuness 11 i en düsük yine pupa da bulabildim 350 tl oda özel indirimle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın. 3 pc ye kadar kullanılabilen mac office 11 business almayı düşünen varsa 1 bana lazım mac office de yapılır sanırım kardeşlik, ps3 bölümünde psn den kardeşlikle oyunlar alıyorduk office busuness 11 i en düsük yine pupa da bulabildim 350 tl oda özel indirimle.

Hocam office 365 e de bak istersen 5 pc ve mac icin 180 lira sanirim daha yeni cikti kampanyada ben alicam kendime ipad ve iphone da yukleniyo ve 5 key de onun icin veriyo yani total de 10 cihaz

• quote:

hocam ogrenci indirimi nasil gecerli, birde kart avantajlari derken puan filan olaylari mi diyorsun? maximum kart kullaniyorum ve ogrenciyim 2199 cok iyi fiyat. bende faydalanabilir miyim bahsettigin ozelliklerden?
  • quote:

Memleket nere gardas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Memleket nere gardas?

Alıntıları Göster
    Elimdeki sıfırdan farksız 13 lük macbook air imi 11 inche geçmek istediğimden satmayı düşünüyorum.
    i7 2Ghz, 8GB , 256SSD. İlgilenen varsa tabii.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.