Şimdi Ara

Macbook Air bana uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook kullanıcıları, öncelikle hepinize merhabalar.

Bir sene boyunca para biriktirip, mid-2013 gibi olacak Retina Macbook Pro'yu almayı planlıyordum. Ancak aşağı yukarı yurtta kalacağımın belli olmasıyla bir dizüstü bilgisayar şart oldu. O yüzden alabileceğim ürün olarak gözüme Macbook Air'i kestirdim.

Genelde Textmate, Xcode, Safari, Firefox dışında pek günlük program kullanmayacağım, belki ara sıra Photoshop ve Fireworks ile basit düzenleme işlerim çıkabilir; MS Office for Mac ile de yer yer samimi olabilirim.

Oyun olarak, Valve'nin oyunları, Diablo-Starcraft-WoW üçlüsü ve FM dışında pek oyun oynayacağımı zannetmiyorum. Artık konsol ile o kısımları halledeceğim. Ama yine de oyun performansını öğrensem fena olmaz.

Win'den Ubuntu'ya bıktığımdan geçmiştim, uygulama kalitesi ve zenginliği için OSX'e geçmek isiyorum.

Sonuç olarak, bu durumda Macbook Air almam uygun mudur? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verecek bir güzel insan yok mudur

• blizzard oyunlarında sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, valve'i bilemem ancak yeni nesil intel hd 4000 ile problem yaşamayacağınızı düşünüyorum.

bir ilgimi çeken nokta ise xcode oldu, ios için uygulama mı geliştiriyorsunuz? xcode için ise ortalama bir çözünürlük ihtiyacınız var, netice itibarı ile ide kullanımı, ve mac air proya göre daha fazla ppi sunuyor. ios development için ray'in sitesini öneririm raywenderlich.com oldukça güzel tutoriallar var.

ben de xcode için mac air almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: architile

blizzard oyunlarında sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, valve'i bilemem ancak yeni nesil intel hd 4000 ile problem yaşamayacağınızı düşünüyorum.

bir ilgimi çeken nokta ise xcode oldu, ios için uygulama mı geliştiriyorsunuz? xcode için ise ortalama bir çözünürlük ihtiyacınız var, netice itibarı ile ide kullanımı, ve mac air proya göre daha fazla ppi sunuyor. ios development için ray'in sitesini öneririm raywenderlich.com oldukça güzel tutoriallar var.

ben de xcode için mac air almıştım.

Ucundan ios programlamaya girmeye niyetim var. İyi kötü programlama bilgisi olan herkesin ilgisini çekiyor 0.99$'dan milyoner olabilme hayali Hazırlıkta oldukça boş vaktim olacak.

Yapacağım işler için yeterli olur o zaman, teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.