Şimdi Ara

Macbook Air’e Su Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Macbook air- 2017-e yaklaşık 100ml kadar su döküldü, direkt kapandı, o anki gafletle açmaya çalıştım açılmadı. Pirince yatırdım kâr etmedi. Sizce durum nedir, ciddi mi gözüküyor yoksa halledilebilir mi? Tahmini ne kadar ücret çıkar, bilgili olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. servise teslim ettim, pazartesi kargo ile İstanbul’a göndereceklermiş. O üç gün boyunca oksitlenir mi içi? Anakart yanmış mıdır? Acilen yardıma ihtiyacım var. Acaba üç gün boyunca serviste hiçbir şey yapılmadan bekletmek yerine evde kendim bir şeyler yapabilir miydim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart yanmıştır. İflah olmaz artık o bilgisayar. Yeni pc bakmaya başla şimdiden çünkü sana çıkaracakları masraf yeni bir makina almakla eşdeğer olacak.
  • Geçmiş olsun. 3-4 bin tl civari bir fiyat isteyecekler muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart tamiri yapan yerler oluyor araştırın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç yazıyorum artık ihtiyacnız kalmamış olabilir ama eğer hızlı davrandıysanız sorun bazen anakarta ulaşmadan klavyede kalıyor ve açılmama nedeni açma kapama düğmesi kaynaklı olabiliyor. ben de kahve döktüğümde sorun klavyedi idi. Umarım hallolmuştur probleminiz. Sonradan zaman içinde kullanım ile sorun yine de çıkabiliyormuş fakat bu konularda.
  • Ben de bundan korktuğum için sürekli suyu, kahveyi yarım metre uzakta tutuyorum. Sürekli kullanıcı deneyimini iyileştiren Apple neden buna önlem almadı hala anlamış değilim. Yeni modellerde de buna çözüm yok. Deniz altında kullanalım demiyorum ama hiç yoktan dökülmelere karşı önlem alınabilir.
  • 2070 TL ücret biçtiler, ödedim, anakart ve flex kablosu değişti, umarım bir daha aynı problemi yaşamam, hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar bu konu hakkında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolspoetski

2070 TL ücret biçtiler, ödedim, anakart ve flex kablosu değişti, umarım bir daha aynı problemi yaşamam, hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar bu konu hakkında.
    ben kılıf aldım
    tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.