Şimdi Ara

MACBOOK AIR HOPARLÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir haftalık macbook air sahibiyim bilgisayarda bazi müziklerde ve özellikle hareketli filmlerde (silah ve gürültülü sahneler) cihazın hoparlöründe cızırtı ve ses çatlaması oluyor. sizce bu teknik bir sorun mu yoksa cihazın doğasından gelen aliminyumdan kaynaklı bir sorun mu? apple ile görüştüm ve yazılımsal olmadığını anladık. sizce ne yapmalıyım ?

• macbook airlarda ses sistemi zayıf, özellikle o cızırtı sağ taraftan geliyodur tahminimce. çünkü sağ taraf tiz sesler, sol ise bass lardır.

ben ilk başlarda çok takıntı yaptım. ama kaliteli ses yada video dosyalarında yapmaz. hatta son seste yapar bu sorunu. 1-2 tık sesi azalttığınızda normale döner.

forumlarda çok araştırdım. bi arkadaş vardı aynı sorunu yaşayan. ancak oda benim gibi fazla titiz ve takıntılı olduğunu söyledi. o bayağı uğraşmış garantiden ancak sonuç alamamıştı. bende üşendim götürmeye vs.

belki ilerde garanti bitmesine yakın götürürüm. ama bu maalesef macbook air in ses kalitesinden kaynaklı. macbook air da beni üzen tek nokta ses kalitesi. ipad te ses kalitesi daha iyi ve daha güçlü ses veriyor maalesef :)

eğer vaktiniz varsa götürün bi verin belkide hoparlör değişir, sorun çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1 için USB Hub
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.