Bildirim
MACBOOK AIR MJVE2TU/A almayı düşünüyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende mac var bilgisayar mühendisliği okuyorum sanada öneririm ama mf840tu falan al. Air bize gelmez. Air Editörlük vs mesleği olan insana gelir onun dışında günlük kullanım laptobudur.Mac tek tük hata verir ama baya ayda 1 ile haftada 2 arasında o kadar az o hatada güncellemeden kaynaklı olabilir 5 sn de kapatır açarsın kaldın yerden devam eder. Mac farklı bir şey detayı çok burda malesef giremem ama cidden pozitif manada farklı bir şey. Çok kaliteli bir windows tan dell dem geçtim mac e öyle galaxy young dan iphone 6 ya zıplayıp apple iyi demiyorum. Dell 7537 den geçtim gayet memnunum. Oyun harici bundan başka bir laptop düşünemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elkarun
Bende mac var bilgisayar mühendisliği okuyorum sanada öneririm ama mf840tu falan al. Air bize gelmez. Air Editörlük vs mesleği olan insana gelir onun dışında günlük kullanım laptobudur.Mac tek tük hata verir ama baya ayda 1 ile haftada 2 arasında o kadar az o hatada güncellemeden kaynaklı olabilir 5 sn de kapatır açarsın kaldın yerden devam eder. Mac farklı bir şey detayı çok burda malesef giremem ama cidden pozitif manada farklı bir şey. Çok kaliteli bir windows tan dell dem geçtim mac e öyle galaxy young dan iphone 6 ya zıplayıp apple iyi demiyorum. Dell 7537 den geçtim gayet memnunum. Oyun harici bundan başka bir laptop düşünemiyorum.
Dostum aslında windows bize daha iyi localhost kurabiliyormusun mac de? Ben php developerim notepad++ adobe programları ve ofis programları kullanıyorum şimdi apple da bunu yaşayacaksam iyi bir windows makinesi alırım rahat çalışırım.
Bu arada dell demişken lenovonın da servisi çok başarılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
windows taki programları mac e kurman 20dk lik bootcamp e bakar kardeşim. Yazılım yapacaksında sadece windows a android e mi yapacaksın ? osx ve ios çok önemli olduğu gibi ağırlıklı olarak amerikada kullanıldığı için uygulamalar daha çok satılıyor. Atıyorum android de milyonda onbin alırken ios de 400 binde 40 bin alabilir bi uygulamayı.
@elkarun Ben php html ve css dilleri ile yapıyorum. Sen bir yardımcı olur musun? Önerebileceğin? -
quote:
windows taki programları mac e kurman 20dk lik bootcamp e bakar kardeşim. Yazılım yapacaksında sadece windows a android e mi yapacaksın ? osx ve ios çok önemli olduğu gibi ağırlıklı olarak amerikada kullanıldığı için uygulamalar daha çok satılıyor. Atıyorum android de milyonda onbin alırken ios de 400 binde 40 bin alabilir bi uygulamayı.
PHP, HTML ve CSS ile web tabanlı projeler geliştiriyorum.Dostum photoshop mesela benim için önemli editpluss notepad dreamweaver gibi... -
quote:
Bir de başkan benim bütçe maksimum 3.100 kadar...Maalesef çok yukarı çıkamıyorum. Bak şu peki nasıl?
MACBOOK PRO MD101TU/A -
1.si kötü 2. si bütçe 3100 e mac değil windows alman hayrına olabilir. Mac in herşeyi pahalı. 1tb hdd alcaksin harici 300 , mouse 300 , klavye gene öyle. Çanta iyi bir çanta dolar hesabı. Apple almanla bitmez 101 de bitti eskidi.
Kardeşim çok abartıyorsunuz o programları . Abartmayın dediklerinizi yapmayan laptop sayısı az olduğu gibi mac onları yapmasa satmaz. Bakın mac herkese gelmez burda uzun uzadıya yazmıyorum ama profilimde detaylı incelediğim konumu bulun biraz daha fikir edinin.
Normal bir bilgisayar alsana.
Ne öneriyorsun peki?
Uzun vaade de götürecek.
Teknik Servisi iyi olacak.
Sorun yaşamayacağım bir bilgisayar. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit89
Ne öneriyorsun peki?
Uzun vaade de götürecek.
Teknik Servisi iyi olacak.
Sorun yaşamayacağım bir bilgisayar.
Öncelikle ana işiniz yazılım ve özellikle de photoshop ise küçük ekran almamalısınız. 17 inçlik modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Ama eğer o bana çok büyük gelir diyorsanız kesinlikle 15 inçten aşağı almamalısınız.
Ayrıca illa ultrabook tipinde mi olmalı yoksa 2 kilogramlık modellerde olabilir mi?
Tabiki 15 inch lik olması makbul sürekli yanımda çok ağır olmasın yeter ki... -
Arkadaş tabi istediğini alsinda işi bilmeyen birinden garip tavsiyeler gelince bir el atayım dedim. 13 inç Macbook la 15 inç Laptop arasında temiz bir kg var,Macbook kullanan illa Apple fare kullanacak diye bişi yok, 15 tl lik mouse ta iş görür, çantayı cevaplamaya gerek yok herhalde.hdd leri Apple dada aynı şekilde kullanabilirsin hatta bu hdd leri time capsule olarak kullanıp çalışmalarını güvenceye alabilirsin. Hiçbir Windows bilgisayarı uzun yıllar götürmez, maksimum üçüncü yıl değişim gerekir. Mac OS ta ise hala 2011-2012 cihazları çok iyi verimli kullanırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X