Şimdi Ara

Yeni Macbook Air Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook Air almayı düşündüm ancak şöyle bir sıkıntım var benim için oyun,programlama vs. durumlar çerçevesinde tek korkum 8GB RAM. Acaba yeterli olur mu? ve yeni MBA'alarda 16GB çıkartılacak gibi bir söylenti var doğruluğu varmıdır? Yeni seri nezaman gelecek?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Ben pek ihtimal vermiyorum. Macbook Air artık eskidi ve yerine 12" Macbook'u konumlandırdı Apple, dolayısıyla yeni modellerle birlikte Air serisinin komple sonlandırılması bile mümkün. Yok Air güncel donanımlarla üretilmeye devam etse dahi 8 gb ram'in yetmeyeceği bir kullanım senaryosunda Air'in işlemcisi de muhtemelen yetersiz kalacaktır, Air bu tarz ağır yüklü işler için üretilen bir cihaz değil. Yeni Macbook'ta dahi 16 gb ram upgrade seçeneği yok, Air'e böyle bi seçenek sunulacağını ben düşünmüyorum açıkçası.
  • JJBeat kullanıcısına yanıt
    Yeni Macbook Air olacak mı ki 16 gb ram olsun.

Macbook Air'in yenisinin çıkacağını düşünmüyorum. Apple o segmentte Macbook 12 ve ipad pro 12.9 inç cihazları konumlandırdı.

Macbook Pro ise yenilenecektir.

Ayrıca Macbook Air yapacağı işler ve hitap ettiği kesim itibariyle o kadar fazla ram'e ihtiyaç duymaz.

Hangi oyun ya da program 16 gb ram istiyor bilemiyorum bana anlamsız geldi.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Pro ne zaman çıkar sizce? Eylülde çıkma şansı yok mu ki

• Hiçbir bilgi yok maalesef.

Yazın çıkacak deniyordu, sonbahara kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen eylül ayında yenilenir. eğer yenilenmezsede mart 2017'ye kalır
  • Ekimde de etkinlik var galiba hocam orada şans yok mu?

• yenilenir demiştim ancak mbp hakkındaydı dediklerim. mba kolay kolay yenilenmez yeni macbook ve ipad proyu o segmente yerleştirdiler.
  • mba yerine new macbook koyuyorlarda 11" ile i5 li canavar taşıyorsun, tek derdimiz ekran sorunu işte.

core m diye bir "şey"e ben 5bin vermek istemem, air güncellense keşke
  • şuan macbook air i5 4gb ram ile yazıyorum kullanması vs güzel ama oyun oyun için alacaksanız almayın bence
  • Macbook Air'in ağır yüklü programlar ve gaming için olmadığı çok açık, Macbook air 13 var bende, ve bu bilgisayarla yüksek donanımlı oyun oynanmaz ki 16 GB ram gerekli? Yani CS:GO'yu falan akıcı oynatıyor, ama yüksek sistem isteyen bir oyun oynatmaz, kaldı ki zaten Mac'le uyumlu olan sayısı da fazla değil, ve yetersiz kalır eğer gaming istiyorsanız. Macbook air yerine, Macbook Pro arıyorsunuz bence.
  • Oyun için Macbook almayın boşuna.ben olsam air alır, oyun için yanında PlayStation vs alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modellerin ekimde tanıtılması bekleniyor. Macbook Air sonlandirilmayabilir, hatta 15" Air çıkabilir bile deniyor. Ram konusunda Air daha yeni 8gb güncellemesi aldı. 16 olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.